Un subiect despre care nu am vorbit niciodată în public dar despre care am purtat discuții întregi cu prietenele, este acela al lucrurilor pe care le port întodeauna cu mine fie că aleg o geantă sau un rucsac .

Însă chiar dacă sunt doar trei lucruri cele mai importante, tot mă confrunt cu fenomenul binecunoscut de toate femeile dar neînțeles de bărbați: imposibilitatea să le găsesc  la timp când am nevoie.

După părerea mea geanta unei femei este precum cutia pandorei. Ai grijă, nu încerca să afli ce e acolo deoarece de multe ori se poate dezlănțui vreun fenomen pe care nu ți-l dorești 🙂

Nu sunt vreun fan al unui anumit model de geantă sau rucsac, dar ce pot să spun este că din cauza circumstanțelor, în ultimul timp, am purtat mai des rucsacul. Eu îl văd mai practic si aproape că mă ajută să îmi rezolv problema cu lucrurile răspândite și greu de găsit. 

Sursă foto: facebook Answear

Am găsit și o soluție pentru asta, se numește Answear. Pe site-ul lor am găsit mai multe modele de genți și rucsacuri. În felul acesta îmi pt alege modelul care consider că mi se potrivește, în funcție de situație.

Nu știu tu cum procedezi  dar eu am câteva lucruri de care nu mă despart niciodată, indiferent în ce le port.

Primul  este o busolă pe care am primit-o cadou la un moment dat și căreia i-am dat o întrebuințare personală: să mă călăuzească în îndeplinirea visurilor mele.

Al doilea este o agendă mai specială în care îmi notez diverse lucruri. De la idei și locuri pe care îmi doresc să le vizitez sau crâmpeie de citate și fraze care mi-au atins sufletul și sunt acolo mereu când am nevoie. Doar să deschid pagina potrivită și îmi aduc aminte ce obiective trebuie să îmi îndeplinesc.

Al treilea și cel mai drag este câte o carte pe care o schimb din când în când cu cele pe care le am acasă și le prefer în general. Îmi plac momentele de așteptare undeva în gară sau câteva minute pe care le am libere, deoarece profit să mai citesc câteva rânduri.

Cam acestea sunt cele mai importante lucruri pe care le iau cu mine. Spun cele mai importate deoarece mi s-a întâmplat să uit telefonul acasă sau portofelul dar pe acestea nu am uitat să le iau.

Să uit acasă telefonul sau portofelul  deja intră la categoria peripeții însă asta e o altă poveste.

Deși încă sunt atașată de anumite lucruri cum ar fi cele trei, încerc să adopt un stil minimalist. Povestea genții, fie ea oricât de încăpătoare m-a pus mereu în dificultate. Din cauza asta a devenit oarecum o oboseală continuă. Ăsta a fost un moment propice să fac o ordine generală. Se spune că dacă ai ordine în lucrurile personale vei avea și in minte și suflet.

De asemeni mi s-a întâmplat să îmi fie observate aceste trei obiecte de prieteni și de cele mai multe ori să rămână surprinși. Nu știu exact ce au gândit însă eu pot spune că ele fac parte exact din activitățile pe care le desfășor cel mai des și care au o legătură strânsă.

De aceea cel mai des visez să văd cât mai multe locuri din lumea asta largă și frumoasă. Mereu am ce îmi trebuie în rucsac pentru asta: ghidare și inspirație.

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.