Ora opt seara, weekend, mai exact Duminică, am hainele însirate prin toată casa, timpul trece iar eu trebuie să fiu gata în cel mult 30 de minute ca să ajung la timp la piesa de teatru Gaițele, care este de altfel și premieră în oraș. Nici nu mă gândesc să ratez o asemenea ocazie.

De aceea alerg de colo colo, într-o mână am rochia cu care mă voi îmbrăca iar cu cealaltă țin fondul de ten, placa de păr și pieptănul. Nu știu cum au ajuns toate la mine în mână însă cert e că de toate am nevoie.

Nu știu dacă voi fi gata la timp, așa cum îmi doresc, însă măcar am voință. Cu chiu, cu vai reușesc să mă hotărăsc ce pantofi se potrivesc cu ținuta, pe care slavă domnului, am ales-o din timpul săptămânii.

Greul abia acum începe…machiajul. Hehe! aici chiar am nevoie de timp și chiar suport moral. Cel mai bine e să îți povestesc cum mi s-au încurcat mie ițele în seara cu pricina.

Așa cum spuneam fiind o iubitoare a spectacolelor de teatru, atunci când într-un oraș mic dar cochet precum Târgoviște are loc o astfel de premieră, nu vrei să o ratezi.

Așa că nimic nu părea că m-ar indispune în acea seară. Părea, căci faza cu pregătitul machiajului mi-a dat bătăi de cap. Mai mereu am această problemă dar asta este altă poveste.

Ei ca să înțelegi din păcate sau nu, adolescența mi-a fost marcată pe ici pe colo de câteva probleme acneice. Tata ca să mă liniștească când eram în perioada pubertății, îmi spunea că dacă am coșuri pe față înseamnă că o să fiu iubită.Yea right! :)) Asta da consolare!

Mai tot timpul eram în gardă, când mă pregăteam să ies în oraș, înainte de vreun eveniment, ca nu cumva un coș să își facă apariția subit acolo unde nu trebuia.

Ei da’ ce crezi că am scăpat de data asta?! Nu, nu am scăpat. În timp ce îmi pregăteam tenul pentru machiaj văd cum nefericitul se instalase țanțos fix în zona T.

Acum dacă ar fi fost unul mic nu era bai dar își făcuse apariția unul pe care nici cu cele mai profesionale produse de make-up nu cred ca l-aș fi acoperit. Și chiar asta s-a întâmplat. Am ieșit din casă fără să mă mai gândesc deși îl simțeam acolo. Eram un unicorn în devenire.

Am ajuns la spectacol, bineînțeles înainte să înceapă piesa toată lumea ajunge în final să petreacă câteva momente în foaier. Eu? eram afară însoțită de prietenii cu care venisem că deh, prietenul la nevoie se cunoaște, încercând să stau în umbră. Situația era sub control deoarece acasă îl cosmetizasem atât cât m-am priceput, însă nu era tocmai un moment plăcut pentru mine.

Sursa Foto: www.gatadeselfie.ro

Ce vreau să îți spun este că astfel de situații pot apărea oricând și se poate întâmpla oricui. Important este ce facem ca să prevenim astfel de momente sau de ce nu, chiar să le anihilăm la timp.

Cum putem face asta?

Eu personal am fost preocupată încă din adolescență de îngrijirea tenului. O parte din rutină am învățat-o de la sora mea mai mare. Pe de altă parte nevoia m-a învățat. Așa că pot spune că am testat multe produse atât pentru un ten cu probleme dar și pentru cei mai importanți pași care să te ajute să păstrezi farmecul unui ten bine îngrijit.

Recomandarea personală este să urmezi înainte de toate, 3 pași importanți:

  1. curățare sau purificare.
  2. acțiune adică tratare.
  3. mascare /camuflare.

Acești pași pot fi îndeaproape urmați apelând la o marcă de încredere așa cum este Farmec.

Gama pe care o recomand este Gerovital Stop Acnee. Datorită ingredientelor de ultimă generație ai posibilitatea să te transformi și să ai o piele sănătoasă și frumoasă.

Așadar primul pas, curățarea este cel mai important în opinia mea și trebuie făcut de fiecare dată. Eu de exemplu, am un ten mixt însă dimineața de cele mai multe ori simt textura seboreică a pielii. În acest caz un produs precum gelul spumant purifiant de la Farmec ajută foarte mult. Nu usucă pielea și cu ajutorul lui îndepărtezi impuritățile și excesul de sebum.

Sursă foto: farmec.ro

Gama de la Gerovital Stop Acnee este complexă, așa că pentru un rezultat bun trebuie folosit tot kitul care cuprinde:

  1. Gel Spumant Purifiant; Mască Film Purificatoare; Benzi Curățare Puncte Negre
  2. Cremă-Gel Sebum Control ; Cremă Ultra-Activă
  3. Cremă CC Matifiantă
Sursa Foto: www.gatadeselfie.ro

Produsele create de specialiști îți va oferi încrederea de care ai nevoie atunci ești în căutare de produse care să ajusteze/dispară efectul inestetic al acneei.

Imediat ce am început documentarea despre cum îmi pot îngriji tenul am descoperit ce înseamnă să ai informații complete și siguranța unor produse de înaltă calitate.

Dacă și tu ai trecut cel puțin o dată printr-o astfel de experiență, e timpul să treci la următorul nivel al frumuseții și să fii tot timpul gata de selfie!

Articol redactat pentru competiția SuperBlog 2017.

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.