Dimineață însorită de Septembrie, miros de ceai de lavandă și câteva raze de soare pătrund în camera mea în timp ce două mâini încearcă cu putere să îmi deschidă ochii. Nici nu mă dezmeticesc bine și aud vocea caldă care mă face să realizez că este weekend. Este ea, toamna mea care mă inspiră de fiecare dată prin înțelepciunea și prin creativitatea ei.

Toamna mea este o familistă convinsă care tot timpul este preocupată de aspectul ei fizic. Suntem apropiate așa cum ar trebui să fie două surori dar și două pietre tari ce împart idei diferite atunci când vine vorba de modă.

De fapt asta ne aduce mereu împreună, ca și în această dimineață frumoasă de toamnă. Vremea de afară ne îmbie să deschidem larg garderoba și să vedem cum am putea să îi dăm în același timp un aer de eleganță și rafinament. Așa că dăm o raită pe site-ul answear.ro Aici este universul nostru, al ținutelor de tot felul, însă acum le căutăm cu atenție pe cele pentru sezonul rece.

Fără prea multe discuții punem ochii pe câteva modele de geci și paltoane. Nu ne putem hotărî foarte ușor și atunci umplem coșul cu mai multe variante în speranța că ne vom găsi ținuta mult dorită. Însă cum suntem una mai pasionată ca cealaltă de modă, eu pe loc mă îndrăgostesc de secțiunea paltoane de damă de unde îmi aleg unul potrivit personalității mele.

Cum entuziasmul ne cuprinde imediat propun ca în final eu să fiu cea care va alege pentru amândouă ținuta potrivită pentru o seară de duminică în oraș.

Momentul acesta imi aduce aminte de poveștile mamei din copilărie referitor la interesul surorii mele pentru modă. Niciodata nu a fost pe deplin mulțumită atunci când intra în discutie să-și găsească articolele vestimentare care să i se potrivească. Un chin pentru mama. Iată ca acum preiau eu locul, mezina familiei. Și da sunt pregătită pentru o sesiune de fashion la doar un clic distanță.

Mai exact din poveștile ei cam așa erau discuțiile cu sora mea la doar câtiva anișori, în momentul alegerii hainelor pentru a doua zi:

-Pantaloni sau rochie?

-Rochițăăă…

-Cu sau fără pulover?

-Rochițăăă…

-Ghete sau cizme?

-Rochițăăă…

Deci eu am învățat ceva, rochița era bijuteria ținutei și după cum bine văd pasiunea pentru aceasta a rămas și peste ani. De data aceasta avem un avantaj, ANSWEAR este soluția perfectă de fiecare dată, fie ca vorbim de haine pentru copii, femei, barbati sau în special pentru un anotimp pretențios precum toamna mea.

Așadar fără să stau pe gânduri aleg rochia Esposende din colecția Silvian Heach. Un model lejer perfect pentru ieșirea în oraș. Paietele în cele trei nuanțe dau o notă de eleganță ținutei.

Foto ANSWEAR.RO – Rochie Esposende din Colecția Silvian Heach

Pentru a completa ținuta aleg o pereche de botine în același ton lejer. Merg pe varianta Medicine, una comodă perfectă pentru gusturi pretențioase iar nota zece este dată de materialul din care sunt confecționate și anume pielea ecologică care fără îndoială este pe placul amândurora.

 

Foto ANSWEAR.RO – Botine din colecția Medicine din piele ecologică

Mă uit pentru o clipă la ea și văd pentru prima dată că este una de bucurie și mulțumire în materie de vestimentație. Asta este un semn că am făcut alegeri bune până acum.

Chiar dacă cele două articole vestimentare sunt potrivite pentru o seară în oraș intrăm și la secțiunea paltoane elegante de damă. Pentru că de cele mai multe ori consider ca haina este ca o carte de vizită facem rapid o alegere pe care cu siguranță nu o vom regreta. Spun asta deoarece diversitatea colecțiilor și bradurilor pe care ANSWEAR le pune la dispoziție face ca sesiunea noastră de cumpărături să fie foarte simplă și cu multe satisfacții.

În materie de paltoane alegerea pe care am făcut-o se rezumă la trei colecții diferite:

1. Colecția Lee cu paltonul bluemarin de altfel și culoarea ei preferată.

Foto ANSWEAR.RO – Colecția Lee

2. Colecția Medicine cu paltonul Nocturne. Simplu și elegant cu fermoar ce dă o notă practică articolului vestimentar. Este modelul perfect pentru una din ținutele ei de zi.

Foto: ANSWEAR.RO – Colecția Medicine

 

3. Colecția Mango cu un palton de culoare deschisă ce-ți oferă eleganță și stil așa cum orice femeie își dorește.

Foto: ANSWEAR.RO -Colecția Mango

 

Mă declar foarte mulțumită de alegerile pe care le-am făcut și văd asta și pe fața celei care mi-a oferit această provocare.

Se anunță o toamnă lungă. Perfect! Este anotimpul meu preferat pentru a purta rochii lejere sau mai elegante, ghete în combinație cu o pereche de jeansi sau o geacă confecționată din material matlasat. Toate acestea si nu numai, se afla sub diverse branduri pe answear.ro

În final suntem bucuroase de colecția de haine pe care am creat-o plus o listă cu articole favorite poate pentru data viitoare, printre ele și câteva perechi de ghete din piele pentru bărbați. De ce nu?! toamna este mai romantică în doi.

Până atunci se pare, am găsit lucrul care ne-a unit ideile.

Pretențioasă, cu stil, dar cu un anumit aer de eleganță, asta este Toamna mea…

Articol redactat pentru competiția SuperBlog2017

 

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.