Se spune că visurile ne țin în viață dar că îndeplinirea lor ne face să  trăim viața cu adevărat. Cam așa simt și eu că funcționează totul. Pentru cei apropiați deja nu mai este nicio surpriză că a călători, pentru mine, reprezintă activitatea pe care vreau să o desfășor încontinuu.

Un an sabatic, un an în care să explorez locurile de pe bucket list-ul meu. Eu, rucsacul meu călător, camera foto și o ciocolată amăruie. Un start promițător!

Te recunoști și tu în descrierea asta? Sunt sigură că da. Sunt sigură că de mâine ți-ai da demisia de la jobul care îți ocupă timpul mai mult decât ți-ai dori și că într-un suflu ți-ai face bagajul pentru aventura vieții tale.

Ce te îmipedică pe tine și pe mine uneori, teoretic sunt…baaniii! Însă zi-mi dacă vreodată ai lăsat lamentarea deoparte și ai gândit soluții prin care să faci rost de bani pentru un city break sau pentru ceva ce tu îți doreai foarte mult să faci sau doar pur și simplu pentru a-ți rotunji veniturile?!

Hai să îți povestesc variantele mele în acest sens și mai ales cum văd eu toată treaba asta cu banii insuficenți.

De cele mai multe ori ne calculăm iar dacă vedem că nu ne-a rămas nimic din salariu lăsam ca dorințele, pasiunile și visurile noastre  să pălească în fața acestei probleme.  

2016 Martie, două bilete de avion , două prietene pasionate de călătorii, o singură destinație, patru zile de vacanță.

Acestea au fost ingredientele principale pentru ca această minivacanță să aibe loc. Acum ca să înțelegi o să detaliez exact cum s-a petrecut totul.

Imaginează-ți că îmi doream demult să fac asta. Așa că imediat cum am inserat în minte ideea că voi pleca în această vacanță au început și rotițele să meargă. Primul pas a fost să pun ceva deoparte, cât de puțin, adică să renunț în a mai cumpăra o parte din lucrurile care nu îmi erau atât de utile. Unde-s doi puterea crește, așa că am făcut amândouă același lucru.

În plus m-am gândit exact cum aș putea valorifica ceea ce știu, ceea ce am învățat de-a lungul timpului. Mi-am adus aminte că am avut la un moment dat solicitări pentru meditații la limba română și franceză. Zis și apoi și făcut. În câteva zile aveam programate câteva ședințe. Banii obținuți au fost banii mei de buzunar în acele patru zile de vacanță.

Acest efort minim făcut ca să îmi duc la îndeplinire obiectivul, a fost cea mai plăcută experiență.

Mai târziu am aflat că existau și alte variante și mai la îndemână pentru a face rost de bani rapid. Una dintre aceste variante se numește Telecredit. 

De ce ar fi fost un avantaj dacă foloseam Telecredit la acel moment?

În primul rând este vorba de un credit rapid online. Eliminam cu totul timpul alocat altor activități mai ales că  procedura este foarte simplă. Se completează un formular în doar 5 minute iar banii se primesc în aceeași zi.

Un astfel de împrumut până la salariu este binevenit oricărei persoane aflate în impas. Pentru mine la acel moment ar fi fost soluția perfectă. 

Ce mă atrage în plus la această soluție de împrumut este faptul că vorbim de un credit cu dobândă zero. Numeroasele avantaje pe care le prezintă Telecredit m-au convins să apelez cu încredere data viitoare.

Sursă foto: Telecredit

Până la urmă există o soluție pentru fiecare problemă mai ales dacă vorbim de una financiară.

Eu mi-am asigurat viitoarele nevoi financiare. Tu?

Articol redactat pentru SuperBlog2017

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.