Azi am realizat câteva lucruri importante pentru mine, mai ales ca sunt aproximativ 5 luni si jumatate de când  îmi împart timpul între job și articolele pe care le scriu pe blogul pesonal.

Around my Dream face  deja parte din mine, din activitatea mea zilnică. Dacă nu sunt cu blogul deschis pregătită să scriu vreun articol atunci sunt pe pagina de facebook sau pe pagina de Instagram a blogului. Asta pentru că îmi place să mă informez și să știu cum pot să fiu cu adevărat  o inspirație în materie de călătorii pentru cei care au ales să mă citească.

Și pentru că ceva s-a schimbat în viața mea de când am început să călătoresc, o să îți spun ce înseamnă pentru mine toată acestă nebunie care mai nou mă caracterizează.

Scurt și la obiect, mie călătoritul mi-a deschis mintea, spiritul și m-a maturizat. Mi-am dat seama că de când mi-am dat voie să mi se întâmple lucruri în viața, este mai ușor de înțeles și ce credeți și mai frumoasă. 🙂

Tot fac asta de ceva timp, să mă descopăr prin diverse metode: citind cărți despre dezvoltare personală și spirituală iar câteodată practicând yoga.Dintre toate acestea călătoritul a avut cel mai mare impact.

Da, nu putem pune pe aceeași treaptă o învățătură din spiritualitate cu o vacanță într-un loc exotic  sau o aventură la munte pentru că ai zice sunt diferite, ce legătură ar avea una cu cealaltă?! Însă pentru mine sunt conectate prin simplu fapt că oricare dintre aceste lucruri le practic, din fiecare am ceva de învățat fie la nivel de gândire sau spirit. Pentru mine să merg să văd lumea este terapeutic.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le-am învățat despre mine de când am început să călătoresc:

1 . Apreciez mai mult lucrurile pe care le-am, fără să îmi doresc  altele. Când realizezi că viața ta încape doar într-o singură valiză, atunci să vezi lecții despre viață, pe care ti le dai singur. Este chiar distractiv să fii propriul tău profesor.

2.Apreciez și mai mult oamenii din viața mea. Când sunt departe de familie mă gândesc că și o oră să mă teleportez acasă ar fi suficient și aș fi fericită.

3.Iubesc și mai mult natura care mă înconjoară.Datorită ei mă minunez ca un copil când văd peisaje de îmi taie răsuflarea.

4.Am început să văd frumosul chiar și acolo unde alții poate văd doar banalul. Mă bucur, mulțumesc pentru ce văd, a doua oară nu știu dacă mai am aceeași ocazie și prefer să iau cât mai mult din ceea ce mi se oferă 🙂

5.Am devenit mai tolerantă cu oamenii cu care nu rezonez. Oamenii sunt diferiți dar atât de minunați.

6.Dacă am o zi proastă îmi schimb starea doar dacă am o cafea bună în mână și un loc frumos în care să mă bucur de aroma ei. Asta este una din rețetele mele zen!

7.Zâmbesc mai des. Oricând, oriunde, oricui chiar și unui străin de pe stradă cu care îmi interesctez drumul și nu ne hotărâm care, cum în ce direcție să meargă ca să evităm un impact direct 🙂

Dacă te regăsești în ceea ce am scris mai sus,împărtășește cu mine. M-aș bucura să știu și de alți visători îndrăgostiți de călătorii, și nu numai.

Viața este simplă, ușoară și merită trăită așa cum o ai iar dacă nu îți place, schimbă reteța. Întotdeauna e loc de mai bine!

Pe curând!

Mădălina

Author

4 Comments

  1. Foarte frumos punctat. Imi place foarte mult partea cu toleranta fata de oamenii cu care nu rezonezi. Pe mine calatoritul m-a ajutat sa inteleg mai bine oamenii si culturile si sa inteleg si motivele pentru care sunt asa.

    • Madalina Reply

      Asta e de fapt frumusetea calatoritului. Inveti iar si iar.. 🙂

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.