Nu știu dacă ai auzit dar acum poți avea sistemul tău de boxe S2000Pro disponibil la Edifier, un sistem conceput pentru înregistrarea și mixarea la domiciliu.

Știi ce este Edifier? Imaginează-ți că poți avea un produs creat de o companie care din 1996 a crescut treptat pe mai multe piețe internaționale iar în prezent îți oferă produse pe care cu siguranță le vei îndrăgi.

Cum ți se pare asta? Te asigur că și tu vei dori să ai acasă unul din produsele lor.

O să îți spun mai multe ca te convingi!

Mie de exemplu îmi plăceau de mică, petrecerile în familie. Îmi aduc aminte și acum de casetofonul vechi cu două boxe mari alăturate care părea pe vremea respectivă cel mai tare sistem audio.

Astăzi asistăm la evoluția tehnologiei și aproape că putem avea tot ce ne dorim.

Dacă esti pasionat ca și mine de muzică trebuie să ai și tu sistemul de boxe S2000Pro. Îți spuneam că poți mixa la tine acasă, cu alte cuvinte poți deveni dj-ul familiei.

Ce îmi place la acest sistem foarte mult este designul. Culorile plăcute, modul în care poate fi așezat alături de mobila din casă, îți dă senzația că nu ar trebui să lipsească niciodată de acolo.

De asemeni nota de eleganță și aspectul luxos se potrivesc de minune cu orice tip de locuință.

Dar hai să vedem dincolo de design ce anume face ca acest sistem să fie perfect pentru tine.

În primul rând îți oferă o calitate superioară în materie de sunet. Difuzoarele sistemului îți oferă o putere de 130 watt, cu un bass de 5,5” dar și un set de înalte de ultimă tehnologie.

Mai mult decât atât boxele au multiple conexiuni și diverse intrări precum: optic, coaxial, aux, balance și Bluetooth. Dar stai puțin, asta nu e tot. Același sistem are 4 presetări: vocal, monitor, clasic și dinamic iar calitatea sa superioară îți garantează  confortul acustic dorit.

Sursă foto: www.edifier.com
Sursă foto: www.edifier.com

Dacă descrierea acestui produs nu te-a convins să dai un clic pe www.magazinultau.ro și să îți alegi modelul preferat atunci hai să vedem care a fost ultima ta petrecere în familie, ultima bucurie alături de cei dragi pe ritmul muzicii care îți tresaltă sufletul.

Pentru mine de exemplu este o plăcere imensă când, după multe luni de zile lipsite de acasă, revin la obiceiul de a mă reîntâlni cu întreaga familie asta însemând părinții, bunici, nepoți, mătuși și unchi iar împreună în compania unei muzici de calitate depănăm amintiri și fără să ne dăm seama, creăm altele ce ne vor ține dorul în frâu până la următoarea revedere.

În general muzica joacă un rol important în viața mea. În unele momente a fost ca un vindecător pentru momentele mai puțin plăcute iar în altele, pur și simplu, mi-a oferit relaxarea mult dorită.

Pentru tine cu siguranță va însemna același lucru. Este uimitor cum un singur produs poate să fie atât de prețios daca vei știi să îi dai valoarea pe care o merită.

Edifier și sistemul de boxe S2000Pro creat special să îți creeze amintiri frumoase este disponibil acum pentru tine.

Articol redactat pentru SuperBlog2017

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.