Ei, a venit timpul să scriu și despre subiectul care este din ce în ce mai mult pe buzele oamenilor. Chiar astăzi am zis că este momentul, ba chiar m-am decis pe loc, ca un implus pe care îl simți și treci la acțiune fără să stai prea mult pe gânduri!

O fi de la eclipsa de Lună și Luna plină, o fi vreun mesaj de la stele, nici nu mai contează. Ce este important este că a cam devenit un stil de viață pentru mine și atunci nu pot să nu aloc un spațiu acestu-i subiect și aici pe blog.

Trezirea spirituală poate să aibă mai multe înțelesuri, depinde de trăirile fiecăruia. Acest înțeles pe care fiecare îl atribuie devine Unul pentru toată lumea doar când acesta este integrat și simțit cu toată ființa de fiecare în parte.

Până ajungi să îi dai o denumire totul este doar o trăire. Începutul este și el diferit, în funcție de evoluția fiecăruia pe scara conștiinței.

La mine începutul a fost unul brusc și cu evenimente neplăcute care m-au zgâlțâit din toate încheieturile. Vai, ce jale și amar a fost atunci!

Nu înțelegeam nimic, continuam să cred că sunt o victimă a Univesului și că nu se mai încheie ciclul evenimentelor nașpa din viața mea…până la un anumit moment. Acela, când de fapt, nimic nu mai era la nivel de întâmplare ci eu mă aflam pe un alt nivel de înțelegere a lucrurilor.

Acum îmi vine să râd, să râd tare, tare când mă gândesc ce pueril gândeam și cum singură îmi făceam viața să fie anostă și mereu gri. Însă chiar și așa, era viața mea de la acel moment pe care am îmbrățișat-o la un alt moment din Viață.

Sunt 8 ani de când, tot eu, am încheiat același ciclu de evenimente mai puțin plăcute. Cum am făcut asta?! nu am avut o bagheta magică luată de-a gata, mi-am creat-o singură. Cum?! După sclipirea și licărirea din interior am început să îmi pun întrebări, apoi am citit tot ce am prins pe subiect, m-am documentat, am întâlnit oameni care erau pe aceeași undă vibrațională cu mine.

Pentru că da, de cum îți schimbi energia care te înconjoară se întâmplă ceva fain, iese tot “răul” din viața ta. Acest rău poate să însemne oameni care nu erau pe aceeași undă cu tine, experiențe, credințe personale în care credeai cu toată ființa ta. Brusc toate acestea sunt înlocuite cu altele, de regulă sunt dintre cele mai bune doar de asta apare și acel moment când te numești Trezit. 🙂

Cum spun Maeștrii mei : <<O dată trezit, nu mai adormi niciodată!>>

Cum este perioada aceasta de căutari, de după zdavana zgâlțâială?

Este intensă și plăcută fiindcă intervin aha-urile. Acele momente de adevăr, de conștientizări când parcă și altă dată le-ai simțit, ai fi vrut să vorbești pentru ele, să îți susții cauza însă nu aveai suficient glas și renunțai. Înțelegi ce vreau să spun? Poate ți se întâmplă. Să știi că ceva este acolo, deep down. Dacă nu ai acum glas pentru ele, fii fără grijă, o să ai! Ga-ran-tat 100 %!!

Bineînțeles că treaba asta cu Trezirea Spirituală nu se rezumă la ceva simplu, dar nici complicat, este ca punctul acela de greutate care își găsește echilibrul când te aștepti mai puțin. La început ești ca o pasăre a văzduhului. Zbori, explorezi, înțelegi, integrezi, apoi dai un pas înapoi, cercetezi iar, până când îți găsești cuibul.

Când l-ai găsit nici ceata lui pițigoi nu mai are glas. Ești Acasă, domne și apoi poți doar să te bucuri de proces până când realizezi că de fapt procesul asta nu are sfârșit, poți integra la infinit multe învățături.

Doar ca de data asta totul se întâmplă în calm, cu responsabilitatea că doar tu ești propriul creator, că dacă plângi, plângi că așa vrei tu, că dacă nu ești fericit, nu ești, fiindcă așa vrei tu, că dacă, câteodată simți că ceva lipsește, este așa fiindcă așa vrei tu să fie sau dacă încă nu ți-ai îndeplinit un vis, este așa fiindcă nu ai lucrat suficient la el sau nu ai crezut suficient de mult încât să prindă viață. Practic, ești total responsabil și ce este foarte clar este că simți să fii așa.

Când o nouă zi pare că are ceva care nu te împlinește, realizezi rapid că nu asta este starea ta de fapt, că nu asta trebuie să te definească în restul zilei. Până la urmă suntem încă ființe umane ce încă trăiesc o experiență pe acest Pământ. Însă, ce face diferența, este cum răspundem acestor experiențe de azi înainte.

Tot de azi înainte, o zi super-mega-happy poate să fie și una închisă cu nori și ploaie la fel cum una este prin definiție însorită și senină, cu păsărele ciripind.

Un alt exemplu, din curtea personală, este și acel moment în care te trezești în mijlocul unei dispute fără să rezonezi cu ea. Dacă altadată simțeai să îți susții cu toată tăria punctul de vedere acum cel mult, încerci să îți arăți lipsa dorinței de ceartă sau resentimente.

Iar dacă nu, adopți atitudinea și poate cea mai frecventă: întorci spatele și să spui, mulțumesc oricum pentru acest Acum and you leave far away!!

Trezirea spirituală vine cu multe daruri. Să fii conștient de ele si de Sursa din care provii este pur și simplu eliberator.

Asta este experiența mea la prima…scriere. Vor mai fi și altele deoarece 8 ani de schimbări și conștientizări nu le pot rezuma într-un singur articol.

Dacă ești pe fază și rămâi Around My Dream, îți mai povestesc.

Namaskaram!

Mădălina

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.