Se spune că atunci când faci un lucru cu plăcere te simți împlinit. Cu cea mai mare convingere pot să confirm acest lucru.

De mică am visat cum țin în mână  primul meu aparat foto profesionist și undeva pe o plajă are loc  primul meu shooting foto. Mi-a plăcut întotdeauna fotografia însă nu i-am acordat suficientă atenție crezând tot timpul că până nu obții o scolarizare în acest sens nu te poți numi  fotograf. Ei bine, după ce am amânat acest moment și mai ales nu am dat suficientă atenție acestei pasiuni, a venit și ziua când în picioarele goale pe o plajă din Grecia,  cu un dslr în mână și un subiect perfect, mă pregăteam de shooting.

Universul  are totul pregătit pentru tine dacă ai răbdare și știi să primești darurile lui.

Pentru că iubesc să fiu în spatele camerei foto  și să surprind momente speciale aș putea să rememorez multe astfel de ședințe foto . Însă una este cea care mi-a rămas întipărită în minte deoarece tot ceea ce se întâmplă în compania apusului de soare și a unei mări agitate se transformă în magie.

Așadar cu aceeași emoție pe care o aveam înainte de fiecare reportaj foto, de parcă ar fi fost primul, dau drumul și acestuia  din urmă care a creat în același timp cele mai frumoase amintiri pentru mine.

Îmi aduc aminte și acum cum o adolescentă din Franța,  foarte frumoasă se prezintă cu bucurie la ședința foto și își pune toate speranțele că va avea cel mai frumos album foto și cele mai frumoase amintiri din vacanță.

Cand avem parte de magie totul este de partea noastră.

Marea era puțin agitată așa că aflandu-mă pe malul mării la apus de soare trebuia să surprind la secundă culorile cerului. Cum un fotograf este tot timpul în mișcare, la propriu, am renunțat la încălțăminte în favoarea valurilor care se pare, treceau cu mult de zona unde îmi instalasem întreg echipamentul.

Ce a urmat este pură implicare în momentul respectiv și nimic altceva.

Sunt multe satisfacții ale acestei meserii. Totul ține de importanța pe care o oferi momentului. Fiecare persoană este diferită însă toți își doresc cele mai frumoase cadre, pline de emoție.

Amintirile și mulțumirile celor care au trecut prin obiectivul camerei mele foto sunt de nepretuit.

De la copii, adolescenți, cupluri până la familiile care se pregăteau cu tot entuziasmul din lume pentru prima lor ședință foto, am avut parte de cele mai frumoase momente.

Lucrurile Simple Fac Viata Mai Frumoasa!

 

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.