- MY DREAMS

Cel mai neobisnuit loc în care am băut vreodată un ceai

Acum fix o  săptămână descopeream un loc magic numai bun de relaxat și stat la povești cu prietenii. Întâmplător am auzit că este de neratat această ceainărie în Cluj. Așa că am mers să văd ce este atât de special.

Nu știu tu cum faci dar eu dau și un search pe Google înainte să merg într-un anumit loc mai ales dacă aud că este foarte apreciat.Chiar de când am descoperit numele ceiainăriei (Samsara Chillout Teahouse) am zis că este musai să merg.

Ce este Samsara Chillout Teahouse

Pentru cine nu știe numele de saṃsāra vine din sanscrită iar conform dnei Wikipedia cuvântul înseamană ∼ciclul de reîncarnări sau renașteri din hinduism, budism, jainism, sikhism și alte religii înrudite cu acestea∼

Prima dată mi-am satisfăcut curiozitatea căutând semnificația acestui cuvânt acum 1 an de zile în Gran Canaria la un restaurant vegan care se numea Samsara Restaurant. Din păcate nu am reușit atunci să mă bucur de serviciile acelui restaurant deoarece locuri libere găseai foarte greu și trebuia și o rezervare făcută cu multe zile înainte.

Dar asta a trecut și se pare că dacă nu am putut eu sa ajung atunci la Samsara a venit ea la mine sau el, acum depinde :))

Dar să revin la acest loc neobișnuit. Spun neobișnuit în special pentru decorul uneia din cele cinci încăperi pe care le are. Pentru că în rest nu am putut decât să mă bucur de tot vibe-ul și energia înaltă care de altfel nu îmi este deloc străină. Poate într-un articol viitor sau dacă va fi cazul îți voi povesti câteva schimbări de ordin spiritual de care mă bucur cam de 5 ani de zile.

Camera care mi-a atras atenția este cea cu lumină fluorescentă. Pereții sunt pictați în nuanțe multicolore de parcă ai fi ajuns în spațiu sau chiar mai sus de atât, în vreo dimensiune superioară. Ce mi-a plăcut foarte tare este faptul că te poți relaxa stând turcește pe niște perne pufoase și comode în timp ce meniul cu ceaiuri, evident, și alte bunătăți vegane este și el fluorescent pentru a fi ușor de citit în lumina intensă și în același timp ușor obscură, a încăperii.

În timp ce îți savurezi ceaiul sau desertul poți asculta o muzică divină ale cărei acorduri îți relaxează și ultimul neuron după o săptămână obositoare. Este cu adevărat divină atmosfera.

Să mergem mai departe și la celalte spații. Principiul este același, te așezi comod pe pernele lăsate liber pe podea. Diferența este de decor și a culorilor în care sunt vopsite camerele. Într-una din ele poți chiar să te bucuri de un baldachin improvizat care arată foarte bine.

Ce trebuie să știi înainte să pășești în ceainărie

În primul rând te vei desculța la intrare pe un hol unde ai un spațiu amenajat ca să îți poți lăsa încălțămintea. Pe tot parcursul șederii vei rămâne desculț chiar și când mergi la baie. Fii fără grijă baia arată într-un mare fel, totul este curat și pus la punct dar te las să descoperi tu restul, dacă vei alege să mergi în acest loc.

Bine de știut este că poți comanda și mâncare pe care o poți savura în ceainărie. Ai un număr de contact pe meniu alături de sortimentele de mâncare vegane și ele, bineînteles 🙂 Poți comanda pizza, feluri principale, deserturi etc.

Ca să poți avea senzația pe care am avut-o eu trebuie măcar o dată să îți faci timp să treci pe aici. Dacă nu acum poate la vară când ceainăria își deschide și grădina. Am avut ocazia să vorbesc puțin cu cineva de-al casei  care mi-a arătat acest loc spațios cu o grămadă de copaci și chiar și foișor.

Trebuie să fie superb să te relaxezi aici într-o zi cu multe grade în termometru. Deocamdată mă rezum la imaginație, și cine știe poate la vară dau o fugă până la Cluj doar pentru Samsara Chillout Teahouse. Până atunci te las să îți încânți privirea cu câteva fotografii din interiorul ceainăriei.

Intrarea în ceainărie
Picturi și semne spirituale
“Nu stărui asupra trecutului, nu visa la viitor concentrează-ți mintea la momentul prezent!”
Samsara Chillout Teahouse
Pupitrul cu muzică iar câteodată este și un DJ care mixează
Camera cu baldachin
Camera cu lumină fluorescentă
Podea fluorescentă
Meduze fluorescente

 Te imbrățisez și te aștept pe Facebook sau Instagram pentru povești frumoase 🙂

Pe curând!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.