- MY DREAMS

Cluj în imagini

Să colinzi străzile Clujului este cu siguranță cel mai plăcut lucru. Am fost pentru prima dată în acest oraș așa că am profitat de fiecare moment să-l surprind în imagini. Înainte să ajung aici auzisem că ” tot Ardealul îi fruncea” 🙂  și se pare că așa-i.

Am găsit oameni faini, înceți la ritm, lucru sănătos pentru minte și spirit dar săritori în toate. Te vor cuceri și pe tine din prima, dacă vei avea ocazia să interacționezi cu ei. Te vor ajuta atunci când ai nevoie și vei vedea cât de amabili pot fi, lucru care pe mine m-a bucurat foarte mult.

De asemeni dacă ești gurmand fără nicio îndoială aici este locul tău. Oriunde am mâncat în cele două luni de zile cât am locuit în acest oraș, am găsit un gust divin în orice preparat.

Așadar dacă vrei să îți delectezi privirea cu câteva imagini din oraș te invit să rămâi cu mine în continuare și să să îmi spui la final ție ce ți-a plăcut cel mai mult să faci în Cluj 🙂

Zona Piața Mihai Viteazul
Biserica Romano-Catolică “Sfântul Mihail”
Biserica Romano-Catolică “Sfântul Mihail”
Altarul Bisericii Romano-Catolică “Sfântul Mihail “
Piața Unirii
Biblioteca Universitară
Primăria Cluj-Napoca
Catedrala Mitropolitană “Adormirea Maicii Domnului”
Opera Română Cluj-Napoca
Hoinărind pe străzile Clujului 🙂
Să rătăcesc pe străduțele vechi ale orașelor precum Cluj este o adevărată încântare și entuziasm. La orice pas poți descoperi locuri nespus de frumoase.
Cluj într-o zi rece de iarnă.Chiar și așa orașul acesta are viață, vibe pozitiv poate și datorită celor peste 300 mii de studenți veniți la studii.
Samasara TeaHouse
Dacă așa scrie aici… 🙂
Frumusețea Clujului este dată fără nicio îndoială de mixul arhitecturii gotice și eclectice
Piața Unirii 

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.