Cum am ajuns din spectator, creator al propriei vieți? O întrebare bună la început de an chinezesc, unde o dată cu Luna Nouă din 4 Februarie ai avut ocazia să îți aduni toată energia către scopuri mărețe.

Când am ajuns la concluzia asta până și eu m-am întrebat de unde vine adevărul ăsta pe care nu pot să nu-l admit. 🙂

Ei bine, cred cu tărie că vine un moment când te saturi să te uiți cum viața ta se întâmplă, în loc să se desfășoare așa cum vrei tu. Adică să îți canalizezi propria atenție, energie în direcția visurilor tale. Pentru că până la urmă despre asta este vorba, să ajungi la acele momente din viața, când poți afirma: I did it!

Pot spune că mă mândresc cu unele alegeri făcute în trecut dar și recent. Toate mi-au oferit în dar instrumente de evoluție personală și profesională. Este ca și cum am tot timpul o cheie franceză la îndemână să “umblu” acolo unde este nevoie și să pun lucrurile pe roate.

Timpul este prețios, folosește-l cum se cuvine: în scopuri mărețe, pentru visuri mărețe, pentru tine și binele celor din jurul tău, pentru mediul care te înconjoară și care îți oferă tot ceea ce ai nevoie ca să evoluezi.

Așadar, pune-te pe treabă, alege ceea ce crezi că îți face bine și nu uita fiecare zi este de fapt un Nou Început. Ai această șansă de fiecare dată când soarele este sus pe cer. Spor la îndeplinit visuri!

Noapte bună!

PS: Urmărește video-ul alăturat. Recomand aceste small talks, marca Sadhguru!

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.