Cu entuziasm am zis “Da” competiției SuperBlog 2017

Se pare că toamna aceasta vine cu multe surprize pentru mine. Una dintre ele este chiar decizia pe care am luat-o să mă înscriu la competiția SuperBlog.

Cred foarte mult în pasiunea mea pentru călătorit și pentru scris, într-un cuvânt în Around My Dream. De aceea Superblog vine să completeze toate acestea.

Ce este SuperBlog?

Este o competiție cu tradiție din 2008 care reunește bloggeri din toată țara ce își vor pune la bătaie creativitatea sub ochiul atent al big brotherului adică al juriului. Anul acesta este deja a 15-a ediție iar sponsorii, companii din diverse domenii, vor fi prezenți cu premii pentru bloggerii care vor trece fiecare probă și vor obține și punctajul cerut, conform regulamentului. Pe scurt, teme și idei transformate în articole, distracție și termene limită.

Dar hai să vedem de unde curajul asta să trec la nivelul următor!

De ce m-am înscris eu la SuperBlog?

De când am început să scriu pe blog mi-am transformat viața aproape cu totul…în foarte bine. Și pentru că am simțit că aș vrea să fac mai mult, am început să mă întreb oare ce m-ar ajuta în acest sens.

Eiii, cum eu si prietenul meu Universul avem o relație extraordinară, fix când îmi adresam aceste întrebări văd o postare pe facebook în care Visător prin lume vorbea despre această competiție. Exact ce trebuia să îmi apară în cale. Așa că iată-mă prezentă cu entuziasmul până în gât și cu fricile făcute grămadă și aruncate undeva departe de mine, cel puțin, până trece provocarea Superblog. Văd după, ce fac cu ele!

Asadar am zis Da acestei competiții deoarece îmi plac provocările si necunoscutul. Habar nu am cum o sa decurgă pentru mine însa ce stiu este ca am un bagaj mare de dorințe, curaj si intenția de a-mi testa inspirația atunci când e nevoie si nu doar cand vrea ea sa vină. Așa ca merg înainte cu încredere si mulțumesc pentru oportunitate ca a apărut exact cand am ” cerut” .

Cum m-am pregătit pentru Superblog?

Păi nu m-am pregătit. Voi fi eu cu aceeași încredere în pasiunea pe care o am pentru scris și cu aceeași bucurie cu care încep un lucru nou.

Tot ce știu este că îmi voi pune creativitatea la treabă dar de data aceasta și sub termene limită.

SuperBlog se apropie, în mai putin de o saptamană, ceea ce înseamnă ca exista timp pentru înscriere si pentru alti visatori ca si mine.

Tine aproape!

Pe curând!

2 Comments on “Cu entuziasm am zis “Da” competiției SuperBlog 2017”

  1. Bun venit in SuperBlog!
    Multumim pentru inscriere si atentia acordata competitiei noastre.
    Maine, 26 septembrie, se lanseaza prima proba, Daca doresti sa primesti probele in inbox si sa nu ratezi niciuna, te poti abona la newsletterul nostru.
    Te asteptam cu drag si iti dorim mult succes! Sa ai o toamna creativa si bogata in premii! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.