Cu gândul la vară în plină toamnă

Calendaristic suntem în plină toamnă.Natura este încă verde ceea ce ma face să fiu cu gândul la vara care tocmai a trecut. Vara asta nu am profitat nici de mare și nici de vreo plajă exotică. Am avut parte de atât de multe schimbări încât acum că Septembrie a sosit îmi dau seama ce dor îmi este să simt nisipul fierbinte sub picioare sau mirosul sărat al mării.

Pentru că ultimele amintiri cu marea le am din Gran Canaria din iarna trecută iar sezonul rece se apropie, cu siguranță asta ma face să fiu acum nostalgică și să fiu cu gândul la vară în plină toamnă.

Voi profita de această stare și îmi voi creiona o listă cu locurile pe care le-aș putea vizita perioada asta asta și care bineînțeles să aibe legătură cu vremea caldă.

Primul loc este cu certitudine Insulele Canare. Îmi este dor de căldura oamenilor de pe insulă, de vibe-ul acela de libertate, de sentimentul de vacanță continuă 🙂

Așa că Tenerife este prima mea opțiune urmată de Fuerteventura și poate o tură scurtă în Lanzarote, asta de dragul vremurilor trecute.

Cea de-a doua variantă este o scurtă escapadă în Asia și unde ar putea fi dacă nu Bali. În modul acesta aș putea bifa deja un loc de vis de pe lista mea de călătorii. Bali este atât de cunoscut și datorită filmului Eat Pray Love încât a devenit un laitmotiv și pare un moft pe care vrem cu toții să ni-l facem.

Am devenit atât de interesată de acest loc în urma numeroaselor articole pe care le citesc dar și a vlog-urilor pe care le urmăresc, încât vreau să trăiesc pe propria piele experiența asta și să trag eu concluziile. Cert este că partea spirituală a acestei insule mă atrage foarte mult.

Sunt multe locuri exotice pe care le pot trece pe lista de vizitat în iarna aceasta însă personal rămân la cele descrise mai sus.

Și pentru că nostalgia mă face să umblu la cutia cu amintiri, îți las câteva fotografii care pe mine m-au încântat atât din Gran Canaria cât și Lanzarote.

Gran Canaria
Apus în Lanzarote

Oceanul Atlantic – Gran Canaria
Dunele de nisip Gran Canaria

Maspalomas, Gran Canaria
Zi însorita de noiembrie în Lanzarote
Gran Canaria

Dacă încă ești cu gândul la vară mi-ar plăcea să știu la ce locuri te-ai gândit pentru o vacanță exotică în sezonul rece.

Dă-mi de veste pe facebook sau instagram!

Pe curând!