Cum Daiquiri mi-a schimbat percepția asupra cocktail-urilor

Ce îți poți dori mai mult într-o seară de vară foarte călduroasă, pe o insulă grecească, dacă nu un cocktail care să-ți satisfacă toate simțurile.

Așa a început pentru mine povestea Daiquiri-ului. Nu sunt o fană a băuturilor fancy însă atunci când vine vorba de un moment al meu special, alături de prieteni, atunci vreau să mă răsfăț.

Îmi aduc aminte cu plăcere de seara pe care am petrecut-o alături de persoane dragi undeva la o terasă din Creta, amplasată fix pe plajă, atât de aproape de valuri încât aș fi putut sări direct în mare 🙂

Nu știu dacă ți se întâmplă și ție să ai în gașcă vreun prieten/ă însă eu de câte ori ies în oraș, momentul în care trebuie să îmi dau comanda durează câteva minute bune. Asta pentru că îmi este greu să mă decid. De obicei încerc mereu altceva, mai ales dacă vorbim de un loc special sau de un eveniment.

Știu, par complicată însă țin la micile momente pe care îmi place să le fac memorabile. Așa că țin cont și de recomandările fie ale chelnerului sau ale celor prezenți cu mine la masă.

Daiquiri cu aromă de coacăze

Să  revin la acea noapte frumoasă din Creta. Cum eram din nou în dubii legat de ce anume voiam să aleg din meniu am zis să mă las pe mâna altcuiva. Și într-adevăr a fost o alegere bună…Blueberry Daiquiri.

Este o bautură pe care o găsești în diferite arome și prezentată de fiecare dată după imaginația barmanului nu foarte tare la gust dar tare bună. Cunoscătorii știu de ce 🙂

Este incredibil cum doar o simplă aromă îți poate aduce aminte de un moment pe care le-ai trăit cu mult timp în urmă sau de oamenii cu care ai vorbit câte-n lună și-n stele.

Această savoare m-a urmărit și mai departe de data asta undeva în insulele Canare, pe faleza oceanului Atlantic. Memorabilă seară, memorabil moment.

Daiquiri cu aromă de căpșuni

Citeam undeva că amintirea unei plăceri este o plăcere în sine. Sunt total de acord așa cum pot spune că sunt o colecționară de momente  frumoase și am un loc ferecat unde le țin, în suflet!                                       

Vara tocmai s-a încheiat ceea ce face să fie un moment bun să ne amintim de lucrurile, oamenii sau momentele care ne-au făcut cândva fericiți.

Sunt tare curioasă să aflu ție ce ti-a făcut vara mai frumoasă sau ce moment a rămas și va rămâne în sufletul tău de acum mult timp înainte.

Aștept mesajul tău 🙂

Pe curând și hai să ne pregătim pentru colecția de toamnă a momentelor frumoase!

2 Comments on “Cum Daiquiri mi-a schimbat percepția asupra cocktail-urilor”

  1. Foarte interesant momentul cu Daiquiri ?Eu am avut o vara frumoasa prin prisma faptului ca de ceva vreme locuiesc la mare si m-am bucurat din plin de zile superbe. In plus, am absolvit o scoala de fotografie si am avut un motiv in plus de fericire ?

  2. Inteleg partea cu fotografia 🙂 De nici un an am absovit si eu un curs si am si practicat dupa aceea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.