“Cea mai rapidă modalitate de a-ţi dubla banii este să-i îndoi la jumătate şi să-i pui înapoi în buzunar” :)) Este adevărat că nu m-am gândit la modalitatea asta de a-mi arăta atitudinea față de abundență.

Banii au fost și vor fi mereu un subiect delicat dacă nu știi cum să-l abordezi. Azi am decis să vorbesc despre acest subiect pentru că este unul care mă preocupă și pe mine.

Când încep să îmi pun întrebări apar și răspunsurile și poate nu prin mijloacele prin care mă aștept eu să apară.

De exemplu, îmi dau seama din ce în ce mai mult de patternurile acelea din copilărie legate de bani, pe care fie că vreau fie că nu vreau, le car după mine toată viața dacă nu acționez, nu schimb ceva.

De ceva vreme lucrez la a-mi îmbunătăți arsenalul de tehnici care să ma ajute să ma aliniez cu energia banilor, pentru că da, până la urmă este vorba despre pură energie, dacă nu știai asta încă.

Cu aproximativ 2 luni în urmă am făcut cunoștință cu abundența în toate formele ei.

Înainte să îți spun toată povestea, vreau doar să mă opresc puțin asupra ceea ce am învățat eu că înseamnă abundența cu adevărat.

Deși banii reprezintă acea parte importantă a abundenței la care cu toții ne dorim să ajungem, te-ai gândit vreodată că abundența poate să însemne simplu fapt că ești sănătos, că ai oameni în jurul tău care te iubesc, că ai suficientă hrană pe masă sau poate orice altceva care există în viața ta, dar care nu a fost niciodată catalogat ca fiind abundență, până acum?

Pornind de la acele lucruri mici, în timp vei ajunge și  la cele mari, grandioase. Nu prea poți sări niște pași, logici aș spune, pentru a îndeplini orice îți dorești.

Unul din acele lucruri banale pe care le poți face este să fii recunoscător sau să apreciezi sincer ceea ce ai Acum, Aici.

Citește și despre Recunoștință

Cum spuneam există o poveste recentă despre cum mi-am făcut din abundența financiară un prieten de nădejde în fiecare moment(um).

Aici intră în scenă profa de travel care a venit cu cea mai tare propunere ever: Să ne jucăm. Dar nu oricum ci inteligent și cu un scop.

Am acceptat fără să stau pe gânduri deoarece știu că relaxarea și lăsând controlul deoparte, pot realiza cele mai extraordinare și incredibile lucruri.

Așadar cele 5 săptămâni de cursMake Money Your Friend, atent ghidate de Ioana, au fost ma-gi-ce.

Am învățat să îmi exprim emoțiile față de abundența financiară folosind tehnici simple. Am observat în tot acest timp cum starea interioară se schimbă dacă folosești cuvintele potrivite, dacă pui emoția potrivită în mișcare.

Pentru că este foarte importantă constanța în orice fac, am decis să nu mai am goluri în practica zilnică și oricât chef nu aș avea, aceasta devine sfântă.

Practicând nici nu mi-am dat seama cât de repede apar semnele. Și apar pe bune. 🙂

Știi sau ai trecut prin momentele alea când ai nevoie neapărat de ceva anume, fie el și un obiect nesemnificativ? Nu ai de unde face rost însă brusc apare o persoană care ba ți-l face cadou, ba îți oferă o soluție reală de obținere a acelui lucru.

Sunt campioană la astfel de “coincidențe”. 

Pe lângă faptul că apar aceste mici coincidențe sau noroc, îl poți numi cum vrei tu, capeți o formidabilă încredere în tine. Pentru că a avea rezultate și în realitatea exterioară, trebuie să crezi, nimic mai mult.

Un alt lucru extrem de fain a fost că m-am trezit cu propuneri de ajutor financiar, plus că am primit o sumă de bani care nu numai ca nu era programată să o primesc dar nici momentul nu părea cel mai favorabil. Și cu toate aceastea, s-a întâmplat. 🙂 

Dacă întețegi ce vreau să spun, asta e magie creată conștient. 

Bun, cam asta s-a întâmplat în mare în cele 5 săptămâni. Nu îți voi dezvălui acum tot, multe sunt insight-uri personale, pe care nu consider că este momentul să le împărtășesc.

Jurnalul creat special pentru aceste exerciții încă abundă de idei pe care aș putea să le exprim aici într-un fel sau altul.

Chiar și acest articol a fost scris în etape. Am așteptat să pot reproduce cât de sincer am putut toate tririle de pe parcursul practicării exercițiilor.

Despre Momentum

Când mă pregăteam să îi spun Ioanei că a meritat toată joacă asta frumoasă, îmi face cunoștință cu Momentum, un curs de 30 de zile la fel de interesant dar mult mai intens.

Spun mai intens pentru că am trecut prin toate stările posibile. De la îndoială, la euforie, de la plăcerea de a face exercițiile la, nu am chef azi.

Nici nu mi-ar fi trecut prin cap că mă vor trece atâtea stări. Mai ales că sunt foarte interesată să deblochez orice emoție care m-ar ajuta să prosper pe toate planurile.

Așadar, în fiecare zi am primit mailul magic al Ioanei unde primeam indicații clare despre ce trebuie să practic în ziua respectivă.

Totul a fost foarte ușor și clar.

Cele mai importante lucruri obținute în urma celor două cursuri, Make Money Your Friend si Momentum:

1.încredere mai mare în ceea ce pot să creez folosindu-mă de cele mai prețioase resurse: emoții, gânduri.

2. am cultivat o plăcere enormă de a mă juca cu energia care mă înconjoară dar mai ales cu cea pe care o posed.

3. mi-am reorganizat modul în care cream și rosteam afirmațiile (erau cam rigide, acum pun mai multă emoție în modul de exprimare, ceea ce face ca Universul să repereze mai ușor vibrația pe care o emit 🙂

4.îmi rescriu povestea ori de câte ori vreau eu pentru că la mine este cheia pentru a realiza tot ceea ce doresc.

5. Când apare, ies mai repede din starea de comoditate și din ușoara letargie. Practica constantă a tuturor celor 9 săptămâni de cursuri a fost ca uun boost de energie.

Mi-aș dori să te fi convins să iei atitudine în ceea ce privește relația pe care o ai cu banii.

Chiar dacă acum nu consideri că ar trebui să îmbunătățești ceva, întotdeuna este mai bine să fii tu cel care deții frâiele. 

Pentru cele 9 săptămâni de joacă și reorganizare a modului în care priveam banii, îi mulțumesc Ioanei. 

Pe blogul ei găsești mai multe detalii sau pe Facebook și Instagram.

Dacă ai o curiozitate despre acest subiect, lasă un comment și povestim. 🙂

See yourself living in abundance and you will attract it. It always works, it works every time with every person.” ~ Bob Proctor

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.