-Auzi, da ce tot faci tu acolo pe blogul ala? Ce este aia?! 🙂

Cam așa sună întrebarea care mi se adresează cel mai mult în ultima perioadă.

Până acum doi ani de zile doar visam cum ar fi să: călătoresc în anumite locuri, să fac uneori din cauza mării agitate shootinguri foto în picioarele goale pe plajă sau să primesc mesaje de gratitudine pentru fotografiile de vacanță pe care turiștii le-au făcut cu mine:

Toate astea au apărut în momentul în care m-am decis că viața trebuie luată după cum îți cântă sufletul și nu după cum îți cântă alții. Am scris aici de ce și cum am ajuns să scriu pe un blog personal.

Cred că știi și tu momentul acela când aștepți cu ardoare ca dorințele tale să prindă contur. E drept că după o vreme îți pierzi energia și răbdarea și lași ca monkey mind să te controleze. Numai că sunt și perioade când toate lucrurile pe care ți le-ai dorit la un anumit moment cu atâta ardoare, vin în viața ta și aproape că nici nu mai realizezi ca se întâmplă.

Acum când scriu acest articol, din nou sunt recunoascătoare pentru tot ce ce am primit și primesc în continuare. Anul trecut pe vremea asta eram pe plaja din Lanzarote, apoi în Gran Canaria la dunele de nisip, apoi am aflat cum e să spun acasă unui loc precum Brașov.

După asta a urmat aventura din Elveția și Salzburg iar acum sunt în inima Transilvaniei un vis pe care îl trăiesc și care a fost creionat acum mult, mult timp în urmă. Totul se întâmplă doar pentru că am ales ca orice fac să aibă o legătură cu, călătoriile.

Lanzarote
Gran Canaria
Creta, Grecia
Creta, Grecia
Santorini

Blogul meu, “chestia aia” este parte din mine, sunt eu exact așa cum mi-am dorit dintotdeauna să fiu. Satisfacția cea mai mare pe care o am este să mi se aprecieze munca, lucru care se și întâmplă dar și să fiu o inspirație pentru cei care mă citesc.

Sună clișeic, dar asta este realitatea. Când văd locuri noi vreau să împărtășesc cu tine ca să poți simți din entuziasmul cu care trăiesc momentul respectiv.

Zurich
Salzburg

A durat ceva până mi-am dat seama ce vreau să fac cu adevărat. De când mă știu am fost într-o continuă căutare iar când aveam, cred vreo 7 sau 8 ani, mă tot fascina apusul pe care îl vedeam deseori din curtea casei mele. Asta mă făcea să mă tot întreb ce este dincolo de orizont, oare cum aș putea să ajung departe de dealurile și pădurea care înghițea repede apusul.

Peste ceva ani mi-am dat seama că dincolo se află lumea asta mare și frumoasă pe care sunt gata să o explorez oricând.

Blogul Around My Dream este visul meu devenit realitate. Este locul unde poți să citești din experiențele mele mai mici sau mai mari. Am ales să scriu despre călătoriile mele deoarece cred că este cea mai bună școală prin care pot trece.

Personal mi-am schimbat mult modul de a privi viața, adică am mai multă încredere în mine și apreciez și mai mult tot ceea ce mă înconjoară. Călătorind te descoperi așa nu ai crede vreodată că se poate!

De când am început să scriu aici, am cunoscut oameni frumoși cu pasiuni, oameni care au ales să își trăiască visurile. 

Să fii o inspirație pentru cei din jurul tău este pur și simplu…al naibii de frumos!!

Dacă citești rândurile astea și te bate gândul să te apuci o dată de lucrul ăla care este pasiunea ta, atunci apucă-te!! O mai fi și vreo altă viața dar ce rost are. Acum este momentul ! 🙂

Îmbrățisări!

Mădălina

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.