Dacă Cenușăreasa ar fi știut de Answear, nu ar mai fi avut nevoie de zâna cea bună

Să fii la modă azi nu mai este atât de greu. Trebuie doar puțină inspirație pentru a alege din multitudinea de opțiuni existente pe piață în materie de îmbrăcăminte și accesorii. Însă ce te faci când moda te pune în încurcătură. Trebuie să te descurci. Cum? O să îți povestesc pățania mea.

Sunt invitată la un workshop de dezvoltare personală susținut de o veche cunoștință. Tot ce trebuia să fac era să adopt o ținută lejera deoarece participarea presupunea evident și implicarea mea în activitățile practice ale evenimentului.

Sunt o fană înfocată a jeansilor așa că asta a fost prima mea alegere în materie de vestimentație, urmată de un tricou lejer alb la care am asortat o pereche de teniși și un pulover la fel de lejer.

Sursă foto: Answear.ro

 

Toate bune și frumoase până la momentul în care a trebuit să mă ridic de pe scaun ca să particip la una dintre activități. 

Prea puțin, am putut să îmi explic, cum de nu am avut nevoie exact când am ieșit din casă, dar la momentul cu pricina blugii mei păreau că alunecă ușor, ușor de pe mine încât îmi era imposibil să mă mișc.

Am profitat de momentul aglomerat în care toți participanții se pregăteau de activitate, mi-am luat geanta și într-o secundă eram în baie încercând să inventez o soluție.

Aveam nevoie urgent de o curea fără prea mult efort. Ideile nu vin în secunda în care ne dorim. Puteam renunța pur și simplu la tot. Un apel la taxi și eram înapoi în casă, însă astea ar fi însemnat neseriozitate din partea mea, dispărută dintr-o dată de la eveniment și în plus unde mai era frumusețea încercării găsirii unei soluții.

Ei bine pe când scoteam rujul din geantă realizez că geanta are o baieră detașabilă care are un iz de… curea. Așa că norocul meu fiind, scot baiera genții pe care o pun de jurul împrejurul taliei, perfect match!

Sursă foto Answear.ro

Știți vorba aia când ai o problemă, concentrându-te pe ea foarte mult dai naștere la o alta adică un necaz nu vine niciodată singur așa cum umblă vorba în popor.

Îți aduci aminte, scoteam un ruj din geantă, roșu chiar. Nu am observat că avea deja capacul scos iar pe tricoul alb meu se instalase o ditamai pata. Asta-i bună!

De data asta am rezolvat-o mai rapid. Aveam în geantă, această cutie a pandorei cum îmi place să o numesc, un set de broșe cumpărat și uitat, dar perfect pentru problema mea.

Sursa foto: Answear.ro

Acum imaginează-ți, eu dispărută de 10 minute de la eveniment. Apar la locul meu rezervat în sală cu o curea albastru electric, căci așa era geanta mea de culoare iar fix în mijlocul pieptului purtam, nu una ci patru broșe care îmi acopereau cu succes pata de ruj.

Să fi încercat să scot pata la baie nu avea rost, mai mult rău aș fi făcut. Așa că am ales să las ochii celorlalți să se concentreze pe schimbarea mea ușor accentuată a câtorva elemente de vestimentație.

Poate și tu ai avut parte de astfel de evenimente neașteptate. Dacă faci parte din același film spune da provocării lansate de cei de la ANSWEAR. Este o competiție în care poți câștiga un Fiat 500, plus vouchere Answear. Însă asta nu e tot, ai ocazia să câștigi premii garantate adică puncte în valoare de 100 lei pe care le poți valorifica la cumpărături.

 Ce trebuie să faci este să încarci în social media un clip sau o fotografie cu hashtagul #WeAreTheAnswear.

Indrăznește să dai modei o altă nuanță!

Articol scris pentru SuperBlog2017.

One Comment on “Dacă Cenușăreasa ar fi știut de Answear, nu ar mai fi avut nevoie de zâna cea bună”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.