Nu de puține ori m-am surprins contemplând cu admirație frumusețea naturii pe care am întâlnit-o în călătoriile mele. Acest lucru mi-a dat șansa, fără să am o primă intenție, de a mă deconecta de la tot ce înseamnă digital.

Știm cu toții cât de mult timp petrecem pe telefon, în fața calculatorului sau pe Facebook. Asta de cele mai multe ori ne distrage atenția de la tot ce întâlnim frumos la fiecare pas. 

Ar putea fi o floare al cărui miros îmbătător ne-ar putea scoate din iureșul acesta zilnic sau cerul pe care nu de puține ori ajung să îl privesc minute în șir.

Ca să putem prelungi astfel de momente de relaxare și deconectare digitală, ar trebui să mergem în locuri care să ne ajute să fim mai prezenți și mai puțin interesați de folosirea tehnologiei.

În minte îmi vin două destinații unde plecată fiind am uitat complet de telefon, chiar și aparat foto, până aproape de plecare când m-am decis să iau un crâmpei cu mine din acel loc prin intermediul fotografiei.

Așadar îți recomand din suflet să iei în considerare o detoxificare digitală în oricare din cele două destinații, pe care urmează să ți le descriu.

1.Maspalomas,Gran Canaria și ale sale dune magice. Îmi aduc aminte cu o așa plăcere de timpul petrecut în această destinație. 

 În sudul insulei Gran Canaria poți merge doar  pentru a te bucura de imensele dune de nisip, un mini desert, aflat pe țărmul oceanului Atlantic.

De vei dori să te pierzi printre dune și să fii doar tu și km întregi de întinderi de nisip, atunci aceasta este locul potrivit.

gran canaria
Maspalomas, Gran canaria
duna de nisip
Maspalomas, Gran Canaria

2. Insula Elafonisi este a doua destinație care te va ține departe de tehnologie. Nu doar apa cristalina și vibe-ul libertin al insulei te va ajuta să te relaxezi, ci și traseul până la această destinație.

Ca să poți ajunge aici trebuie să parcurgi o bună bucată de drum printre munți. Este o splendoare să descoperi marea după ce ai mers sute de metri altitudine pe munte.

Traseu montan spre Elafonisi
insula greceasca
Insula Elafonisi
Insula Elafonisi

Dacă ți-am deschis apetitul pentru o vacanță, poți oricând să îți faci o rezervare de bilet de avion pe site-ul Momondo.

De altfel, ofertele lor zilnice te vor ajuta să te decizi cât mai repede. Vezi și oportunitățile disponibile în materie de rezervări hoteluri.

Călătorii frumoase iți doresc și nu uita să te deconectezi din când în când din tot ceea ce îți distrage atenția de la momentul prezent.

Live. Love.Travel

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.