Acum nici două săptămâni ajungea la mine prima informație legată de acest program foarte interesant de la Momondo.

Mi-a atras atenția încă din prima clipă, înscriindu-mă cu gândul de a face parte dintr-o comunitate pasionată de călătorii și de a fii la curent cu noutățile din domeniu.

Este pentru prima dată când mă înscriu într-un astfel de program, de aceea entuziasmul este mare. 🙂

Ce înseamnă că sunt ambasador în programul Open World Travelers?

Să fiu ambasador Momondo, înseamnă că voi fi la curent cu noutățile despre campaniile lor, oferte și chiar concursuri, diverse funcționalități, toate marca Momondo. De asemeni, voi avea ocazia ca munca mea să fie publicată pe blogul și site-ul lor.

Toate acestea nu pot decât să mă bucure și să mă motiveze. 🙂

Nu va mai fi o noutate că în perioada următoare, majoritatea postărilor mele de pe Facebook sau de pe blog, vor include și hastagurile @momondo, #owtravelers, #admomondo.

Așadar, sunt sigură că cei mai mulți dintre noi pe lângă faptul că am auzit, am și folosit cel puțin o dată, site-ul Momondo pentru a achiziționa bilete de avion sau pentru a căuta cazare la un hotel. Pentru cine nu știe tot pe site, se pot închiria mașini.

Ce îmi place la platforma Momondo?

Atunci când caut un bilet de avion îmi doresc să găsesc rapid ceea ce mă interesează și de ce nu și câteva sfaturi din domeniu. Ce pot vizita, care sunt destinațiile cele mai căutate sau orice altă informație care ar putea să mă ajute în călătoria mea.

Toate acestea și chiar mai mult am găsit pe Momondo. La acest link poți afla și tu multe informații utile:
https://www.momondo.ro/in?a=ambassadorprg&url=/&encoder=27_1&enc_pid=deeplinks&enc_eid=0&enc_lid=2875&enc_cid=sc91

De asemeni printre instrumentele utile de pe site și cele care îmi plac sunt Calendarul de Prețuri și Sfaturi pentru Zbor. Cu ajutorul lor pot vedea cele mai ieftine date dintr-o perioadă îndelungată de timp și mă ajută să-mi rezerv cel mai ieftin zbor în destinația favorită.

Acum că lucrurile sunt ceva mai clare legate de implicarea mea în Open World Travelers, nu-mi rămâne decât să îți mulțumesc că ești aici și să te invit să stai pe aproape. Vor apărea tot mai multe noutăți.

Sunt sigură că la finalul programului voi fi cu mult mai îmbogățită în informații din domeniul de travel precum și mai inspirată de poveștile celor pasionați ca mine, de această lume fabuloasă.

Călătorii minunate îți doresc!

Mădălina

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.