De când mă știu am simțit că vreau sa fac mai mult, mult mai mult decât aș face la un job normal unde aș munci la visul altora și niciodată la al meu.

Însă de mai puțin de o lună simt că lucrurile prind un alt contur.Pentru cei apropiați nu este neapărat o surpriză că am început să scriu pe un blog. Mulți știu că asta a fost o dorință a mea pe care nu am reușit până acum o lună de zile să o aduc la viață.Chiar și așa m-au cuprins 1001 de frici până i-am dat drumul. Mi-am prins urechile în tot 🙂 de la cum sa încep sa scriu, cum sa fac să ma împrietenesc cu toți termenii de blogging. SEO? habar nu aveam ce înseamnă cu adevărat.

Până să ma apuc serios de acest blog doar visam la el de parcă ar fi coborât duhul sfânt să-l realizeze pentru mine.Ei bine ce credeți, nu a coborât însă mi-a oferit indiciul de care avem nevoie la acel moment.

Povestea asta a început mai exact acum 3 luni de zile când pentru a doua oară facebook-ul, adică duhul sfânt de care ziceam mai devreme îmi trimite cea mai prețioasă informație.

Așa că în luna februarie a acestui an pe când lucram ca fotograf hotelier într-una din cele mai  frumoase insule, Gran Canaria văd un anunț despre cum poți învăța tainele travel writing-ului. Întreaga rețetă o puteți afla aici iar gurul acestui curs se numește Ioana Budeanu și ea este vinovată pentru că visul meu prinde viață 🙂

Dunele de nisip, Gran Canaria

Dacă ați apucat să citiți articolele publicate de mine până acum veți face cunosțință cu câteva din desținațiile pe care le-am vizitat și care au influențat clar parcursul meu și mai ales modul de a privi viața. Ajung pentru a nu știu câta oară la aceeași concluzie și anume că a călători este la fel de curativ precum un detox în plină primăvară.

Unde vreau să ajung cu acest blog?

Am creat acest mic univers intitulat Around My Dream pentru a împărtăși cu voi toți ceea ce pe mine mă inspiră și îmi dă aripi.

Iubesc să dau mai departe propriile trăiri celor interesați  de frumos, de aventuri și mai ales îndrăgostiți de această planetă magică. Sunt un mic ucenic într-ale blogging-ului și știu că merg înainte cu avânt deoarece este ceea ce mă definește și o fac cu pasiune.

Maspalomas, Gran Canaria

Cum decurge o zi din viața mea acum de  când am creat acest blog?

 Dedic tot timpul meu liber  acestui blog și chiar mai mult,  îl îngrijesc ca pe un copil, citesc, mă documentez și scriu  despre tot ceea ce cred că v-ar inspira  și pe voi în alegerea următoarei destinații de vacanță.

Cum o minune, observ, nu vine niciodată singură mai nou sunt oficial și un membru al comunității Instagram unde Around My Dream  este urmărit ușor, ușor de cât mai mulți pasionați de travel.

Maspalomas, Gran Canaria

Pe scurt nu știu exact ce mă așteaptă, habar nu am în acest moment câte voi realiza cu acest blog sau daca cineva mă va citi însă pot spune că acestea vor crește o dată cu dorința și determinarea mea de a nu abandona drumul frumos pe care mă aflu acum.

Mai am multe surprize pentru voi, așa că fiți pe fază să aflați noutăți despre experiențele mele trăite până acum.

Un indiciu despre următoarea poveste pe blog: Bonjour,comment ça va ? 🙂

Pe curând și nu uitați să dați sens visurilor voastre oricât de îndrăznețe ar fi acestea!

 

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.