- MY DREAMS

Fiii Enei Dulcețuri și Delicatese – Gust divin și simțuri date peste cap

Dacă și tu ești amator de gusturi divine autentic românești sau mai ales recunoști frumosul dintr-o singură privire și autenticitatea unor produse realizate cu pasiune atunci rămâi cu mine și citește mai departe.

Am descoperit produsele sau mai bine zis delicatesele de la FIII ENEI acum aproximativ 2 ani de zile. Personal m-a atras faptul că puteam gusta produse realizate cu multă atenție departe de chimicalele care se găsesc în alimentele din magazine.

Printre delicatesele oferite de FIII ENEI vei găsi dulcelțuri de îți trezesc și cele mai adormite simțuri. De asemeni când vin sărbătorile fii cu ochii pe pagina lor de Facebook deoarece nu vei rezista să nu răsfeți familia cu bucate tradiționale. Printre produsele lor vei găsi dulcețuri, siropuri, diverse sortimente de zacuscă și multe oferte combinate ca să te poți de bucura de diversitatea produselor lor.

Cea mai recentă oferta a lor este aceasta:

OFERTA de POST de la Fiii Enei – Dulceţuri şi Delicatese! Cea mai delicioasă zacuscă de pe piaţă la preţ promoţional de primăvară!
15 LEI borcanul pentru minim 6 borcane comandate din gama vinete, ghebe sau mitărci! 
1 BORCAN CADOU de magiun cu nucă, fără zahăr!
Detalii şi comenzi la numãrul de telefon 0720.635.045 sau prin mesaj privat!
GUSTUL COPILĂRIEI ŞI UN COLŢ DE NATURĂ DOAR LA FIIIENEI!

Pentru că la La FIII ENEI se respectă tradiţia şi mai ales reţetele vechi româneşti, nu ai niciun motiv să nu schimbi puțin registrul și să guști produse gătite cu pasiune.

De ce vorbesc despre produsele marca FIII ENEI-Dulcețuri și Delicatese?

Cu ceva timp în urmă am încheiat un mini proiect România Frumoasă în care atenția mea a fost îndreptată către locurile frumoase din țara noastră.

Călătorind și în afara țării unde da poți rămâne impresionat pe viață de o insulă exotică, de tradiții vechi care sunt încă vii, de exemplu cum sunt cele cretane din Grecia, am decis că România are nevoie de noi să îi apreciem nu numai locurile frumoase dar și pe cei care decid să trăiască autentic și să ne reamintească și nouă ca avem tradiții care sunt și vor rămâne de apreciat mult timp de acum încolo.

Mai departe vreau să îți las ocazia să îți delectezi privirea cu alte câteva imagini, toate marca FIII ENEI. Eu m-am chinuit suficient pe parcursul scrierii acestui articol 🙂

Dacă ți-ai trezit simțurile ajută-i și pe alții să facă același lucru.

Sharing is caring 🙂

Noi mai povestim pe Facebook sau Instagram.

Pe curând,

Mădălina

Sursă foto: Fiii Enei-Dulcețuri și Delicatese

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.