Bine te-am regăsit, drag cititor. Astăzi este una din acele zile din Decembrie care mie, cel puțin, îmi dă semnalul că în curând se apropie un nou început. În loc de rămas bun pentru acest an minunat, îmi place să rememorez doar momente, emoții și amintiri care mi-au rămas în inimă.

Se pare că anul acesta a fost mai bogat decât mă așteptam. Probabil fiecare dintre noi, cu voce tare sau nu, rememorează lista făcută cu acele rezoluții, gata să ne propulseze către un an mai bun. Câte dintre ele se vor și împlini, depinde numai de noi, căci fără acțiune visăm în zadar.

Așa că eu zic, să încep prin a te purta cu mine puțin prin anul 2018 care a început cu o vizită la Cluj de două luni de zile, în care am întâlnit cei mai faini oameni ever. Ardealul este fruncea și o știm cu toții 🙂 . M-am simțit minunat între atâția oameni frumoși și la chip și la suflet. Aici am explorat fiecare părticică din acest oraș minunat.

Apoi printr-un complot al Universului, decid că vreau să revăd Grecia pentru încă 7 luni, așa cum o mai făcusem cu 2 ani în urmă. Dacă ar fi să îți spun toate experiențele avute, nu îmi ajung 10 articole, de aceea mă rezum la cele mai importante dintre ele.

O să le enumăr pe rând:

 • Am vizitat locuri noi în Creta dar am și revăzut unele dintre locurile dragi mie.
 • Printr-un alt complot al Universului, am fost cerută în căsătorie. Mama mia, ce moment! M-am smiorcăit un pic având în vedere că a fost foarte emoționant și mai ales că tot cadrul a fost perfect, fiind “aranjat” la răsărit de soare.
 • Mi-am făcut noi prieteni.
 • Am pălăvrăgit puțin în greacă: kalimera, kalispera, efharisto poli, paraklo poli, parakalo, iasas, kaliorexi și altele.
 • Am prins drag de cele mai iubitoare pisici.
 • Am luat în doze mari Vitamin Sea.
 • Am învățat să înot. Iuhuu!
 • Am întânit cel mai de treabă ghid, peruan, care vorbește limba română și care este de o amabilitate extraordinară.
 • Mi-am cumpărat bijuterii handmade grecești. Pay attention, devine obsesivă treaba asta, din cauza design-ului și al prețurilor mici. (dacă știi să negociezi)
 • Am reinstalat cu succes limba franceză. Îmi era dor să o vorbesc din nou!
 • Am cunoscut cei mai drăguți copii care mi-au trecut prin obiectivul camerei foto.
 • Si cam atât, restul le păstrez în cutia privată cu amintiri. 🙂

O să continui cu povestea NMC (Noul Meu Corp). În luna ianuarie a aceluiași an, îmi setez intenția să devin studentă a Academiei Psy Development iar 5 luni mai târziu, reușesc.

Este cea mai bună alegere făcută din punct de vedere al evoluției mele ca om. Atât corpul meu, mintea și spiritul viu au avut de câștigat. Acum la final de an, mă bucur de rezultate!

Nu știu ce aș mai putea spune, poate decât că acum trăiesc conștient și mă bucur de tot ceea ce am învățat. Când ți se deschid ochii și mai ales inima, devii INVINCIBIL! 😀

Frici, îndolieli, neîncredere în sine și multe alte emoții stagnante le-am înlăturat prin studiu, aplicări practice și bineînțeles, perseverență. Aș mai adăuga aici și oamenii magici din comunitatea creată. Totul este magie!

Șiiii am….meditat, meditat, meditat! Am redescoperit această tehnică care face miracole.

Așadar, în loc de rămas bun, 2018 ți-am lăsat lista mea cu cele mai dragi momente iar după incursiunea prin Grecia și povestea mea de NMC-istă, iată că ai venit cu al tău final. Fii binecuvântat!

Mulțumesc din inimă pentru că sunt Aici și Acum! 

Un Început de An Miraculos, tuturor!

Ne vedem pe : Facebook și Instagram

Mădălina

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.