- MY DREAMS

Începând cu luna Mai avem zboruri din București către Malta la doar 39 de euro

Malta începe să îmi facă din ce în ce mai mult cu ochiul ca și destinație de explorat. Anul 2018 este oricum un an special pentru capitala La Valleta, fiind unul din cele două orașe desemnate ca și capitală europeană culturală. 

Un alt motiv în plus ca să pui pe listă de călătorii această țară este faptul că Air Malta a anunțat că din data de 17 Mai vor opera zboruri din București începând cu 39 euro pe segment, bagaj de mână inclus.

Conform site-ului oficial al companiei programul zborurilor va fi acesta:

  1. Zbor KM 4526 Malta (12:45) – București (15:55)
  2. Zbor KM 4527 Malta (16:45) – BUcurești (17:55)

Ca și informație utilă pentru dintre voi care deja vă gândiți la o călătorie în Malta, puteți rezerva zboruri de la agenții de travel din România și bineînțeles de pe airmalta.com

Tot pe siteul lor odată cu acest anunț oficial vei vedea recomandările principale făcute pentru a vizita România, valabil aș zice și pentru cei dintre noi care încă nu au văzut toate frumusețile țării noastre.

Sunt plăcut surprinsă și entuziasmată de fiecare dată când citesc despre România și locurile ei speciale, ca recomandări făcute de alții.Chiar acum câteva zile am făcut la rândul meu o recomandare pentru locuri de vizitat în țara noastră, unei familii din Franța care deja au vizitat România și plănuiesc curând o alta.

Cu alte cuvinte dacă ești un iubitor de călătorii, Malta te asteaptă și ea cu multe locuri frumoase. Eu vreau personal să vizitez orașul Mdina, capitala La Valleta și Popey Village și evident să merg la plajă, zona Laguna Albastră.

Îți las aici câteva fotografii cu Malta și aștept să îmi lași și tu câteva impresii dacă ai fost deja pe tărâm maltez iar dacă nu ai fost încă, spune-mi ce ai vrea să vizitezi.

Sursă Foto: pyramistravel.com
Sursă foto: pyramistravel.com
Sursă foto: pyramistravel.com
Sursă foto: pyramistravel.com

Să călătorești este terapie!

Pe curând!

Mădălina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.