Îți scriu din viitor ca să te felicit pentru cum faci față situației actuale de criză. Nu aș fi zis niciodată că vei fi capabil să iei în serios faptul că a venit momentul să comuți butonul pe pauză. De aici totul se vede cu alți ochi.

Din ce văd, tot efortul tău de a închide ușa după tine și a-ți deschide sufletul cu adevărat, a adus întregii omenirii marea transformare. Nu ți-am scris niciodată din viitor deoarece știam că nu prea ești capabil să te ții de cuvânt.

Mereu ai zis că încetezi să mai crezi că doar tu contezi. Mereu ai zis că tu trăiești acum în corpul asta fizic și că nimic special nu se întâmplă după cortină, ca planeta asta este făcută să îți suporte toate mofturile.

Îți mai aduci aminte cum încercai mereu să trăiești cât mai sustenabil și după trei zile te dădeai bătut pentru că ce mai contează o persoană în  minus, din 7 miliarde, ce renunță să se gândească că Mama Pământ este și ea un organism viu?

Ce nu ai luat în calcul, este că la fel ca tine mai gândeau cel puțin alte 5 sau 6 miliarde de persoane. Ce nu ai luat în calcul este ca ai avut one shot, one opportunity:

  •  Să fii mai bun, să nu te mai separi ever de seamănul tău.
  • Să nu mai crezi că resursele Planetei sunt nelimitate.
  • Să încetezi să te mai plângi că ție viața nu îți surâde ci mai bine să treci la acțiune.
  • Să nu mai trăiești ca să mânânci ci mai bine să mănânci conștient și să trăiești conștient.
  • Să îți iei o dată pentru totdeauna angajamentul că doar tu ești responsabil pentru realitatea în care trăiești.
  • Să nu mai uiți că mila nu rezolvă nimic dar că simțind compasiune poți muta munții din loc.
  • Să nu mai uiți că iubirea unește iar ura dezbină.
  • Să privești mai des în interiorul tău și mai puțin în exterior. Dacă nu știi cum să faci asta, este ok, tu încearcă și îmi spui apoi cum a fost. Have faith!

Te urmăresc de aici dintr-un paradis pe care tot tu l-ai creat, doar că încă nu știi asta. De aceea, îți scriu să îți spun că ești bine, și tu și ai tăi cei dragi, poate așa te motivez să mergi mai departe. Te simt pentru prima dată vulnerabil și văd că nu încerci să îți reprimi acest sentiment. Este bine, ești bine!

Ai încredere!

Câteva lucruri de care ar trebui să fii mândru

Tu știi ce ai de făcut, sufletul tău știe ce este de făcut. Primul pas l-ai făcut. Nu aș vrea să îți mai readuc aminte ce ai făcut rău ci să îți spun ce ai creat fiindcă ai schimbat toate neputințele în putințe,  că ai devenit cel mai bun manifestator al visurilor tale îndrăznețe, că ai ridicat privirea la cer și ai zâmbit, că ai îmbrățișat fără să compătimești ci mai degrabă pentru că ai vrut sa faci ziua mai frumoasă cuiva.

Am uitat să îți spun ceva esențial: acum îți scriu folosind jurnalul tău ce stă de ani prăfuit pe birou, cel în care ziceai mereu că vei scrie pentru că ai auzit tu că asa te vindeci de răni sufletești, că așa devii mai creativ.

Deja am umplut zeci de pagini cu gândurile tale, ale noastre de fapt…

Acum când îți scriu din acest timp ești sănătos și nu doar tu ci și familia ta, în plus te bucuri de viață cum parcă nu ai făcut-o niciodată. Simțurile tale s-au ascuțit doar pentru că ți-ai ascultat corpul și l-ai hrănit cu sufletul, nu doar cu mintea.

Ai reușit să te privești ca o ființă întreagă, nu că ai fi fost vreodată doar jumătate de om dar în inima ta acum se simte unitatea față de tot ce înconjoară. Ești mai recunoscător ca niciodată pentru tot ceea ce ai dar mai ales pentru ceea ce nu ai încă 🙂

Când nu mai știi încotro s-o apuci te întorci mereu la sursă adică la mine 🙂 Acum nu te mai plângi că ceilalți de lângă tine nu fac nimic, tu treci la acțiune pentru că știi că schimbarea începe cu tine iar mereu puterea exemplului se propagă cu viteza luminii.

Ai devenit și un cultivator iscusit. Nu mai zici că nu ai timp!

Îți asculți copiii seara înainte de culcare și râdeți câteodată până adormiți cu toții. Ba chiar săruți fruntea părinților tăi cu recunoștință știind că o parte din ei se găsește în tine și ești mândru de asta.

Ai iertat pe toți dar mai ales pe tine. Te-ai “vindecat” complet.

Nu știu cum să îți spun dar ai scris și o carte, te-ai apucat de cântat, de pictat, de cursul ala de pian. Ai și un animal de companie ce îți face viața mai frumoasă. Faci mai mult sport și discloci toată energia aia stagnantă ce ți-a stat pe umeri ani la rând.

Parcă ești și mai frumos, luminos, viața curge prin venele tale altfel, acum. Emani iubire, ești iubire!

Ce zici, îți place? Mie îmi place mult de noi.

Keep up the good work și ne vom reconecta curând!

Cu drag,

Sinele Tău Superior

Foto credit: Georgiana Savastre (heartcoremagic)

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.