Sunt mai multe lucrurile care ne unesc decât cele care ne despart. Cu siguranță trebuie sa credem asta. Acesta este mesajul pe care Momondo vrea să-l transmită întregii lumi.

De curând a fost lansat filmul The World Piece, în care ne este prezentat un mesaj puternic, transmis de 61 de persoane din 61 de țări diferite.

Ideea de unitate, pace, iubire ar trebui să fie în noi toți. Avem nevoie să trăim cu aceste sentimente în inimă, zi de zi. Avem nevoie să facem din lumea în care trăim un loc mai bun.

Ideea de a conecta mai multe persoane din diferite culturi, cu povești de viață uimitoare, mi se pare inedită.

Cred că era timpul să vedem mesaje ca acesta care să ne impacteze într-un sens pozitiv încă din prima clipă când îl vedem, auzim și înțelegem.

Pentru a fi parte dintr-un astfel de proiect trebuie să ai curaj și deoptrivă să fii motivat să îți împărtășești trăirile cu o lumea întreagă.

Uimitor este că au ales să se conecteze unii cu alții printr-un desen tatuat pe corpul lor. Fiecare deține o bucățică din povestea lui, poveste care la rândul ei o crează pe cea din care noi toți ne-am dori să facem parte.

Cât de des te gândești să faci un loc mai bun din lumea în care trăiești? Oare suntem suficient de conștienți să realizăm că nu ura, războaiele și teama sunt soluțiile problemelor omenirii?

Dacă vrei să vezi cât de puternic este mesajul acestor oameni, intră aici pentru a viziona filmul.

#owtravelers #admomondo

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.