- SUPERBLOG 2017

Muzica – constanta din viața mea

It’s a new dawn
It’s a new day
It’s a new life
For me
And I’m feeling good.

Cam așa suna primele versuri dintr-o melodie care mă binedispune mereu. De când mă știu muzica bună a fost alegerea mea indiferent de starea pe care o aveam.

Este incredibil cum doar câteva acorduri te pot vindeca de dureri emoționale, de stări neplăcute, la fel de bine cum poate să îți tresalte sufletul în sus de bucurie. Pentru mine muzica a avut mereu aceeași importanță, a fost și este constanta din viața mea.

Îmi aduc aminte de anumite momente din viață doar dacă apăs play pe melodia care mi-a marcat acea perioadă din viață. Și acum am o listă cu melodii care îmi aduc aminte pe rând de copilărie, liceu, apoi mai departe facultate, momente frumoase cu prietenii cei mai buni sau de vreun eveniment în familie. Toate acestea au rămas acolo lipite de suflet mai ceva ca timbrul de scrisoare.

Cea mai frumoasă perioadă din viața mea a fost și va rămâne pentru mult timp de acum încolo, liceul. Aș avea mulți susținători numai dacă aș da play melodiei Les Djinns (Djuma Soundsytem) sau aș scoate la lumină playlistul celor de la Deep Dish. Cine știe, este rugat să ridice mâna sus 🙂

Un moment pe care mi-l aduc aminte cu plăcere este majoratul clasei a XII-a. Undeva în creierii munților, zona Voineasa la cel mai fain hotel din acea vreme, ne pregăteam să dăm cel mai tare party. Cum de fapt a și fost. Asta ne-a dat ocazia să ne cunoastem la final de patru ani de liceu și altfel decât printre băncile clasei sau doar în pauze. După pregătiri intense, care mai de care aranjați, coafați încât eram cât pe ce să nu ne mai recunoaștem unii pe alții, a venit și momentul când un singur lucru ne-a adus pe toți laolaltă…muzica.

A fost o nebunie plăcută care mi-a creat amintiri frumoase.

Este adevarat ca nu m-am preocupat foarte mult să dețin ultima tehnologie în materie de sisteme audio, dar este drept mă fascinează când le vad și mai ales când îmi dau seama ce îți pot oferi. Și da, la fel de bine recunosc că sunt genul de persoană care preferă atunci când mediul și starea necesară îmi permit, să ascult muzică cu câțiva decibeli în plus decât în mod normal. Bineințeles asta face ca ceea ce ascult să devină și mai intens.

Pentru că muzica pentru mine înseamnă pasiune și trăiri, consider că un echipament pe măsură mi-ar aduce și mai multă plăcere ascultând melodiile preferate. Cum ar fi să asculți muzica preferată utilizând un Edifier R2730DB?!

Foto: www.edifier.com

Știi ce este Edifier R2730DB?

Intră pe magazinultau.ro să faci cunostință cu cel mai elegant sistem audio dar în același timp cu o serie de caracteristici care te vor lasa cu gura căscată, cum ar fi: conectivitatea 4.0 Bluetooth pentru playback iar sistemul este echipat cu multiple intrări: optic, coaxial, RCA si AUX. Totalul de 136 Watt creează un bass puternic perfect ca să devii dj-ul de la propria ta petrecere. Carcasa din lemn ajută sistemul de boxe să fe bine ancorat pentru volumele mari.

Ce îmi place mie la Edifier R2730DB?

În primul rând designul sofisticat dar și faptul că acest sistem audio iți oferă un sunet de calitate. 

Foto: www.edifier.com

Pe magazinultau.ro găsești o gama variată de produse iar ce nu știai despre ei, este ca au un angajament față de comunitate, angajament ce este chiar mai presus de muzică. EDIFIER oferă burse studenților de la diverse discipline de la Institutul de Tehnologie din Beijing.

De asemeni compania îi ajută pe copiii cu deficiențe de auz prin programul  EDIFIER Angel Sound Foundation. În acest sens au ajutat 60 de copii cu deficiențe de auz.

Într-un cuvant poți scoate la lumină vechi amintiri cu ajutorul muzicii și al unui echipament acustic pe măsură.

Așadar pentru cea mai buna experiență audio posibilă alege Edifier R2730DB!

Articol redactat pentru ediția SuperBlog2017.

1 thought on “Muzica – constanta din viața mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.