Nu sunt perfectă, ci sunt perfect de imperfectă. Se spune că dacă viața îți dă lămâi să îți faci repede o limonadă. Fără zahăr. E bună și mai sănătoasă, zic eu!

Tu ce faci când crezi că nu ești suficient pentru cei din jurul tău? Cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți dai două palme zdravene și să îți readuci aminte că nu ești aici să mulțumești pe nimeni. 

Life is fucking awesome indiferent cât de bun sau mai puțin bun te cred cei din jurul tău. Life is fucking amazing indiferent cât de mult sau puțin ești iubit, indiferent cât de mult sau puțin ești înțeles, indiferent cât de puternic ești, chiar dacă ai cojones sau nu. 

Dacă ești femeie cojones nu o să ai niciodată, că nu ai cum, dar o să ai delicatețe, o să fii femeie, cel mai prețios statut pe care îl poți avea aici pe Pământ.

Dacă ai tendința să fii sincer mai rău ca un copil de 5 ani, nu te tempera. Cred că viața asta este așa de minunată încât nu trebuie să te simți vinovat că ești mai deschis decât o carte. 

Cineva mi-a spus cândva că a fi vulnerabil, sensibil este o virtute. What? Nu sunt defectă? Nu sunt defectă că mă emoționez și la cel mai nesemnificativ lucru. Nu am o problemă că trăiesc totul așa cum simt?

Acum câțiva ani mă grăbeam să cred depre mine că am toate aceste “defecțiuni” poate și acum uneori…bine, mai des, câteodată. Însă este și ceva diferit. Și anume, că acum mă trezesc repede din letargie.

De ce ar fi greșit să fii sincer from the bottom of your heart? De ce să îți ții ascunse sentimentele bune sau rele? Te poți preface, o zi, două, nouă, o lună dar nu la nesfârșit.

Ține minte:

1. Iubește fără măsură. Iubirea nu știe nimic de vreo măsură, de vreo limită. Niente. Doar iubește. Restul va veni de la sine. Iubește un copil, o pasiune pe care o ai, iubește-ți părinții, iubitul/iubita dar cât de sincer poți. Te vei simți bine cu tine.

2. Nu te tempera decât dacă știi că faci vreun rău cuiva. Altfel, fii tu. Nu ai timp de altceva.

3. Fii acolo oricând. Nu mai aștepta momentul potrivit.

4. Oferă. Știi ce urmează să spun: fără să aștepți nimic în schimb. Da, sună clișeic. Până și asta sună clișeic, că spun că sună clișeic. Le-am auzit de atâtea ori încât nu ai cum să le ocolești, sunt un adevăr.

5. Fă toate cele mai de sus dar nu uita să știi să spui și Nu, când este cazul. 

Nu este manifest tot ce am scris aici. Este doar o conștientizare, este acel je ne sais quoi, pe care îl simți pentru că apoi, după ce se încheie ziua și mergi la somn, să fii bine, pregătit pentru mâine.

În fiecare zi este un nou început, imediat ce Soarele este sus pe cer. Ce a fost ieri nu mai poate fi schimbat iar drumul până Acasă este ceva mai lung.

Noapte bună!

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.