Ai tot văzut în ultima perioadă că am vorbit despre cursurile pe care am ales să le urmez. Azi vreau doar să îți spun că Profa de Travel deschide la 1 Octombrie Școala de Digital Nomads.

Este mai mult decât un program de 5 săptămâni menit să îți deschidă apetitul pentru călătorit.

Este un drum frumos către șlefuirea ta ca viitor professional traveler, este un început către deschiderea celui mai măreț vis al tău legat de călătorii.

 

Sfaturi, tips&tricks, informații concrete despre cum să îți faci un blog, despre cum să începi să scrii, despre cum să începi să contactezi diverse branduri pentru a le deveni un partener, de ce nu… pe termn lung. 🙂

Am urmat același sfaturi acum aproape 3 ani de zile și a meritat tot efortul.

Știți cursurile alea unde te trezești cu un morman de terorie si atât? Ei bine dacă te vei înscrie la Școala de Digital Nomads să te aștepti să treci la treaba prin acțiuni concrete de practică.

Nu îți dezvalui mai mult deoarece se va pierde tot farmecul. Fii curios, descoperă și urmează-ți visul pentru că este atât de frumos să: Travel the world, doing what you love.

La un moment dat primisem câteva mesaje despre ce înseamnă cursul acesta, programul despre care tot vorbesc, cu ce se mânâncă de fapt.

Acum toți care ați avut această curiozitate aveți o ocazie faină să intrați în pâine. Și nu, nu este doar despre călătorit pe bani.

Este despre cum a-ți pune în mișcare pasiunea fie că este vorba despre scris, călătorit și atât sau creat un blog unde să-ți așezi cele mai  frumoase idei și gânduri personale.

Eu susțin deschiderea către nou, susțin o atitudine fermă în ruperea oricărei bariere ce stă în fața visului meu. Acum 3 ani nici nu mă gândeam că o să se întâmple, că voi avea un blog, acel blog la care mereu râvneam.

Dacă ai ceva nelămuriri profa îți stă la dispoziție Aici și Aici sau la adresa de mail: budeanu.ioana@gmail.com

Don’t miss this amazing chance! 😀

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.