Photohotel caută colegi noi-Hai și tu!

Dacă deja ne aflăm în luna Decembrie asta înseamnă că au început recrutările la Photohotel.Pentru cei care încă nu știți despre ce vorbesc o să vă ofer pe scurt câteva detalii. Dar pentru asta trebuie să îți acorzi câteva minute să citești tot, inclusiv descrierea jobului.

Pentru că da este un job pe care dacă îl iei în serios riști să îți faci mulți prieteni, să vizitezi locații de vis din insulele Greciei sau Spaniei, să îți perfecționezi o limbă străină și să evident să faci bani. Este un altfel de risc pe care dacă ți-l asumi cu siguranță vei avea de câștigat.

Compania cu renume în domeniul fotografiei hoteliere pune acum la dispoziție locuri disponibile pentru pozițiile de fotograf hotelier și consilier vânzări. Vorbim de zeci de locații de vis numai în Grecia plus altele din Spania sau Insulele Canare.

Să poți lucra ca fotograf hotelier sau cosilier vânzări nu ai nevoie neapărat de experiență însă este nevoie de seriozitate.

La începutul anului viitor va începe oficial stagiul de pregătire de o lună zile care va avea loc în zona Brașovului. Cu alte cuvinte vei lua parte la cursuri de limbă străină, vânzări dar cel mai important vei învăța tainele fotografiei de la cei mai buni traineri.

O lună de zile vei fi instruit să creezi amintiri frumoase turiștilor aflați în vacanță la fel cum și și pentru tine vor fi momente extraordinar de interesante pe care nu le vei uita 🙂

Dacă ești curios să afli toate detaliile jobului intră pe link și rezervă-ți locul la Stagiul de pregătire Photohotel 2018.

Colegii Photohotel

Un început de carieră promițător!

Nu uita să te înscrii la stagiul de formare. Mai multe detalii aici.

Succes! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.