Declar deschis sezonul de Primvară unde poți să te bucuri de natură așa cum dorești. Vremea bună din aceste zile te scoate din casă, fără să stai prea mult pe gânduri. Prin urmare, eu am ieșit la îmbrățișat copaci. 🙂

În dimineața aceasta, am ales să iau o doză mai crescută de DMT sau dimetiltriptamina cunoscută și sub numele de Molecula Spiritului.

Este un compus ce se găsește în natură cu un puternic efect asupra conștiinței umane. Pentru asta, am ales varianta de a merge într-o plimbare la pădure.

Ah, ce dor mi-a fost să miros pământul semiumed din pădure, să ating frunzele uscate ce tronesc când calci pe ele sau să aud foșnetul crengilor ce se lovesc unele de altele, în bătaia vântului puternic.

Ziua de astăzi este călduroasă dar însoțită de un vânt foarte puternic. Așa că cei ce sunteți ușor răciți, aveți grijă la aerul pe care îl inspirați. Însă nu refuzați o plimbare în aer liber. După, veți avea un alt tonus.

În această scurtă plimbare mi-am dat seama că sunt un nature lover înrăit. Mă încarc cu așa multă energie pozitivă. Nu aș mai fi plecat din acel loc 🙂

Am profitat de lumina ce pătrundea printre copaci și am făcut câteva fotografii care să îmi aducă suficientă energie și inspirație pentru săptămâna care vine.

Sper și ție să îți dea un mic imbold să mergi în cel mai apropiat parc sau pădure si să îți iei doza de fericire, simțire divină și libertate.

Stări și emoții pe care nu le poți simți în altă parte mai bine ca în mijlocul naturii.

În așteptarea adevăratei treziri la viață a Naturii, poți asculta sunetele minunate din acest video. Click pentru a asculta cum suna “Viața”!

Noi ne vedem pe Instagram și Facebook. Îți doresc o Primăvară cu mult soare! 🙂

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.