S-a dat STARTUL la Renaștere timp de 40 de zile. Te invit cu inima deschisa la ceea ce va fi transformarea ta interioară posibilă cu ajutorul unor instrumente ușor de folosit și de integrat în programul tău zilnic.

Aici te poți înscrie, Gratuit.

Nu a fost niciodată un timp mai potrivit pentru retragere interioară, pentru renașterea sufletului tău.

Suntem izolați fizic și închiși în casa de un lucru mic și invizibil dar cu o putere atât de mare asupra omenirii. Acum a venit acel timp să lucrăm la ceea ce avem nevoie, la ceea ce ai nevoie tu și cei dragi ție.

Să nu uiți că doar tu știi exact ce ai nevoie pentru a deveni o mai bună varianta a ta. Însă cu instrumentele potrivite poți aduce mai repede în realitatea ta existențială exact ceea ce caută sufletul tău.

În aceste vremuri deosebite, a trebuit să ne reorganizam total. Poate am început să vedem, nu doar cu ochii fizici dar și cu ochii minții că vechile fundamente încep ușor, ușor să se năruie. Ceea nu este deloc tragic, ci este o transformare și chemare la reînnoire.

La momentul la care scriu sunt deja sute, mii de români care inima deschisă, ce și-au ocupat un loc în camera de webinar. Astăzi au decis că este timpul pentru Renaștere!

Cine sunt acești doi oameni minunați care ne invită să ne retragem, să ne întoarcem la propria matcă?

Ei sunt Ruxandra Mîndroceanu și Ciprian Constantin Vlad. Doi oameni, care la un moment dat au visat un loc pe acest Pământ unde cu toții să ne redescoperim diamantul interior, să reușim să vedem potențialul ce există în noi.

Așa i-am perceput eu și toate programele pe care le-au creat cu sufletul pentru toți românii dornici de cunoaștere autentică. Și tind să cred că am intuit bine. De 3 ani de zile sunt student în academie și nu mă voi opri prea curând deoarece cunoașterea nu are limite. Nu există un timp pentru a spune stop studiului interior.

Ce știu, este că acum te afli la locul potrivit din moment ce ai luat decizia sau ai simțit să fii azi aici.

Școala pentru Suflet este locul unde să te retragi și să redevii omul care ți-ai dorit să fii. Este programul în care te poți înrola pentru 40 de zile GRATUIT, chiar dacă nu ai mai meditat deloc până acum 🙂

Ce se întâmplă mai departe?

Astăzi s-au deschis porțile Școlii pentru Suflet iar de mâine încep oficial cele 40 de zile de retragere. Cei care s-au înscris au primit deja toate detaliile organizatorice. Vestea bună este că și tu te poți înscrie dacă nu ai făcut-o încă, oricând e parcursul celor 40 de zile .

Aici poți accesa linkul de înscriere.

Succes!

Mădălina

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.