Dacă ar fi să rezum în câteva cuvinte ce îmi place la programul Open World Travelers marca Momondo este că mă pot conecta și cu ambasadori din alte țări.

Nu oricum ci împărtășind sfaturi de călătorie. Așa am ajuns să depășim granițele și astăzi să îți ofer sfaturi de călătorie direct de la sursă. Am ales-o pe Ellen din Suedia să ne fie ghid.

Pe scurt, într-una dintre provocările programului Open World Travelers, a trebuit să scriu despre unul dintre locurile din țara noastră pe care îl recomand pentru o călătorie. Fără să mă gândesc prea mult, am ales Cluj Napoca.

Partea interesantă este că, după ce am văzut toate sfaturile de călătorie ale celorlalți ambasadori Momondo, a trebuit să aleg sfaturile de călătorie cu care am rezonat cel mai mult și să le împărtășesc aici și cu tine.

Așa am ajuns la Ellen și la descrierea unui loc feeric din Suedia:

“Un loc care ar trebui să fie pe lista ta de calatorii este Kebnekaise! Cel mai înalt munte din Suedia, situat în Laponia.

Drumeția este magică și sunt multe de văzut în jurul zonei: cascade, lacuri, natură frumoasă și multe altele! Sa ajungi în vârful muntelui este o provocare, dar merita 100%. 

Priveliștea din vârf este spectaculoasă! După drumeții, poti dormi în cabanele oferite de stațiunea montană sau daca aduci un cort poti dormi sub cerul plin cu stele.

Dacă stai treaz până mai târziu, seara, s-ar putea să vezi chiar aurora boreala. O aventură pe care nu o vei uita niciodată!”

Întotdeuna m-a atras cultura țărilor nordice, curioasă să descopăr acele “hidden gems”. Cu siguranță o vacanță mai îndelungată mi-ar satisface această curiozitate.

De cele mai multe ori am ales să locuiesc în majoritatea destinațiilor vizitate până acum. De aici profunda plăcere de a mă reîntoarce să revăd unele locuri.

Cu Suedia încă nu am legat o relație atât de strânsă însă nu se știe niciodată cum vor decurge lucrurile.

Până atunci daca ți-a facut cu ochiul destinația prezentată de Ellen, nu mai sta pe gânduri și rezervă un bilet către Suedia.

Oferte găsești pe platforma Momondo. 🙂

#owtraveleres #admomondo

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.