- MY DREAMS

Și Tu Poți Deveni Călător Profesionist – Curs De Travel Writing

“Nu am fost peste tot dar este pe lista mea” este citatul meu preferat. Cred că relevă foarte bine dorința și pasiunea mea pentru călătorit.

Acum mai bine de jumătate de an primeam imboldul necesar să trec mai repede la treabă și să mă ocup mai mult de visul meu.

Mă aflam pe o insulă de vis aproape de coasta de nord- vest a Africii, mă bucuram de soare, căldură și de briza oceanului  în timp ce în România era o iarnă grea.

Cu toate acestea încă nu puteam fi o inspirație pentru cei pasionați ca și mine de călătorii deoarece nu aveam un blog de travel și mai ales nu aveam curajul să realizez unul.

Un simplu scroll pe pagina personală de facebook m-a dus către o postare în care se detalia un curs de travel pe care îl susținea Ioana Budeanu, un călător profesionist cu experiență, un fulltime professional dreamer dar mai presus de toate un om care m-a inspirat și mi-a dat curajul să fac primul pas în realizarea visului meu. Aici o puteți cunoaște mai bine.

Cum am început?

Cursul Ioanei este în totalitate online, stufos și plin de informații prețioase. Dacă ești deja un blogger de travel și crezi că ai aflat totul, fă un exercițiu de memorie și vezi cum ar fi să ști să redactezi un email profesonist către companii care îți pot deveni sponsori, colaboratori sau cum să îți realizezi propriul proiect de travel.

Toate acestea și multe altele le vei primi în acest curs plus că Ioana va lucra cu tine îndeaproape: email, facebook. Este acolo  pentru tine când ai nevoie, însă fii atent(ă) că deși vei avea tot sprijinul necesar trebuie ca tu să fii cel/cea  care ține cârma 🙂

După parcurgerea cursului eu am început prin a-mi contura ideile și mi-am schițat propriul loc de joacă care acum poartă numele de Around My Dream.

În timp ce faci temele din cadrul cursului simți cum îți crește încrederea în tine și mai ales  începi să crezi cu tărie că și tu poți. Și așa este, poți trebuie doar să vrei să ieși din carapace și de sub binecunoscutele tipare de gândire: cine mă va citi, oare voi avea atâta inspirație să scriu?! La toate întrebările acestea te provoc să îți răspunzi singur imediat ce vei trece și tu la treabă.

Ce am obținut urmând acest curs de travel?

1.Încredere în mine și în propria mea inspirație de a scrie.

2.O comunitate de oameni faini care au zis Da ca și mine acestui curs. Ne dăm întâlnire mereu pe grupul de facebook special creat. Aici împărtășim idei unii cu ceilalți și creăm noi povești. Dacă ni te vei alătura vei simți vibe-ul fantastic. Și cel mai important tot ce se discută și împărtășește pe grup este pe subiect astfel încât să ne dezvoltăm într-un mod cât mai practic.

3.oportunități, surprize și provocări pe care Ioana are grijă să ni le ofere periodic, dacă suntem cuminți 😀

4. alte informații și tips-uri extra curs, fooarte prețioase.

5. Curaj. În acest moment sunt participant al competiției SuperBlog2017, o “întrecere” între bloggeri din toată țara. Este oportunitatea pe care o am și șansa să îmi pun creativitatea sub deadline și să mă dezvolt și mai mult. Pasul pe care l-am făcut creându-mi acest blog, urmând acest curs, mă duce cu pași siguri către realizările pe care mi le-am propus.

6. un curs foto complex oferit de Vlad Semen. Pe instagram îl puteți cunoaște pe Vlad și mai bine. Este primul meu curs foto online însă materialele pe care le-am primit sunt o adevărată comoară.

Cui se adresează acest curs?

  • Ție, celui care poate ai vizitat deja multe locuri din această lume și ai expriențe faine dar nu ai curajul să le împărtășești cu nimeni.
  • Ție, celui care deși nu ai călătorit foarte mult, îți dorești dar nu știi de unde să începi.
  • Ție, celui care ești pasionat pentru scris, ai idei de articole dar le ții doar pentru tine deoarece nu crezi că au valoarea necesară să fie citite și de alții.
  • Și în final ție, celui care crezi că sunt deja prea mulți bloggeri care scriu despre detinațiile în care ai fost și tu. Și ce dacă, poți și tu scrie atâta timp cât te vei pune pe tine în acea experiență și va fi trăirea ta. Îți garantez că va fi o poveste diferită!!!

Cum poți obține acest curs?

Ești doar la un clic distanță de acest curs.

Scrie-mi la aroundmydreamblog@yahoo.com  și îți voi da toate detaliile necesare.

Abia aștept să devenim colegi 🙂

Keep dreaming but have the courage to fulfill it!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.