De fiecare dată când vine vorba să susțin inovația sau talentul unor tineri precum cei de la EFdeN o fac fără să stau pe gânduri.
Este vorba despre o echipa de tineri vizionari si viitori arhitecţi, ingineri, urbanisti care demonstreaza ca in Romania se pot realiza lucruri extraordinare prin munca si determinare. Ei sunt EFdeN, un ONG infiintat in 2012 care promoveaza si proiecteaza casa viitorului, o casa sustenabila, o casa verde si inteligenta.
Acum EFdeN se pregateste de cea mai importanta competitie internatioanal de case solare. Desfasurata in Dubai, in luna noiembrie, competitia Solar Decathlon va reuni 16 echipe din 12 tari.Practic, vor muta o casa solara din Bucuresti in Dubai, unde o echipa de peste 30 de studenti o vor ridica in timp record pentru a-i demonstra utilitatea si capabilitatile sustenabile. 
Deja peste 100 de companii susțin prezența proiectului în această competiție însă orice contribuție este oricând binevenită pentru finalizarea proiectului și reconstrucția casei în țară.
EFdeN Signature
Interior Signature
Susține și tu EFdeN
Companiile pot face donații fie pentru a sponsoriza un membru al echipei care va fi în Dubai în competiție, fie pentru a susține intregul proiect. Detalii sunt aici: https://efden.org/sustine-inovatia. Cei care vor să ajungă mai repede la echipa EFdeN, pot lăsa un mesaj privat și cineva va face legatura directă.
Daca ai un blog si vrei sa fii alaturi de EFdeN, poti sa te alaturi unui numar mare de bloggeri care deja au donat spatiu pe blogurile lor. Doneaza si tu un post si un banner pe blogul tau si impreuna putem sa ajutam EFdeN. Vrem sa oferim o campanie la cheie unui brand care poate sa sustina EFdeN cu 10.000 euro. Aici găsești detalii: https://efden.org/blogosfera-sustine-efden-la-solar-decathlon/
La nivel individual, orice donatie e binevenita. Nicio suma nu este prea mica. Se poate dona usor prin cont PayPal sau cu cardul (via PayPal). De aici se poate dona foarte usor: https://efden.org/sustine-inovatia
EFdeN
Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.