În aproximativ o lună de zile voi implini 1 an de când am dat drumul blogului Around My Dream. Acum că vorbesc despre asta nici nu îmi vine să cred că a trecut aproape un an de zile.

La început teama cea mai mare teamă era legată de cum o sa fac să arate blogul asta așa încât să poată fii citit și accesat. Mi-am prins degetele în platforma WordPress de câteva ori dar la final am reușit să fac blogul să fie funcțional.

Deși nu am apelat la nicio firmă de specialitate care m-ar fi putut scoate din impas și cu ajutorul căreia aș fi evitat zilele întregi de nervi și căutări despre cum pot să fac singură anumite setări sau mai știu eu ce, iată că acum a venit și momentul să mă las pe mâna unei echipe de profesioniști.

Făcând câteva căutări pe internet cu scopul de a găsi o echipă de oameni în care să am încredere si pe mâna cărora să îmi las blogul, am dat de cei la Thecon.ro

Ce mi s-a părut chiar extraordinar a fost momentul în care am găsit pe site-ul lor  campania de susținere a bloggerilor prin care această echipă ajută bloggerii pro bono, așa cum m-au ajutat și pe mine.

Practic mi-au pus la punct ceea ce îmi lipsea din designul blogului sau setări pe care nu le-aș fi făcut niciodată singură. Ba chiar mai mult, s-a lucrat în timp ce eu îmi desfăsuram normal programul meu, îmi vedeam mai departe de articolele mele la care lucram.

Deja am mers cu recomandarea mea către câțiva colegi deoarece este o oportunitate prin care poți primi sfaturi, îndrumări și efectiv modificări asupra blogului, într-o manieră profesionistă.

Dacă mergi pe site-ul lor găsești tot ceea ce ai nevoie de la tips-uri legat de SEO până la soluții de business sau alte informații utile.Însă cel mai important lucru este că oferă și servicii web design. Personal sunt multe alte lucruri pe care le am în cap referitoare la ce mai pot schimba, adăuga la blog din punct de vedere tehnic sau al designului. De aceea o să revin la serviciile lor de data aceasta în baza unei oferte. 

Pe mine m-au convins iar dacă vrei și tu să te bagi în treaba asta reține că este foarte simplu, vei primi pe mail toate îndrumările iar în două ore ce îți vor fi alocate doar ție, vei primi schimbările dorite asupra blogului.

De asemeni primești și sfaturi și soluții care de multe ori pot fi răspunsul la întrebările pe care nici măcar nu ai apucat să le adresezi.

Succes îți doresc!

Mădălina

Autor

Scrie un comentariu

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.