- MY DREAMS

Toamna asta se poartă ALTFEL

În sfârșit a sosit unul dintre anotimpurile mele preferate.  Deși cele mai frumoase amintiri cu acest anotimp le am acasă în România, pot să mă bucur și aici în țara Alpilor, de același iz romantic pe care mi-l inspiră toamna, de aceeași ploaie rece de care mă bucur câteodată chiar și fără umbrelă. Este o toamnă Altfel.

Se pare că perioada aceasta aduce cu ea multe lucruri diferite.
Zilele acestea mi-am petrecut mai mult timp pe rețelele de socializare ocupându-mă cu precădere de cele două pagini ale blogului, facebook și instagram. Însă la un moment dat a fost un lucru mi-a atras atenția.Despre ce vreau să îți vorbesc acum îmi va aduce aminte de o perioadă frumoasă din orașul în care mi-am petrecut și o mare parte din adolescență, Târgoviște.

De ceva vreme au început să se întâmple lucruri interesante aici. Unul dintre ele este un proiect frumos, unul Altfel.

Și pentru că știu că s-a pus suflet în crearea acestui proiect vreau să te îndemn să treci măcar o dată pragul magazinului Cadouri Altfel din Târgoviște.

Ce vreau să știi este că acum există doua astfel de locații. Acum ai ocazia să îți răsfeți simțurile cu aromele lumânărilor parfumate sau să îți încânți privirea cu decorul magazinului.

Silvia, inițiatoarea acestui proiect care a pornit de la un frumos stand cu articole handmade, a ajuns ca astăzi să administreze două magazine în care vei găsi o multitudine de cadouri pentru a face cuiva mai frumoasă , mai altfel, ziua de naștere și nu numai.

Ca să îți faci o idee, când treci pragul magazinului te vei simți ca acasă. Vei găsi obiecte decorative pentru casă, birou sau pur și simplu pentru un spațiu pe care vrei să-l aduci la viață. Dar asta nu e tot, aici vei putea cumpăra cărți, rame foto, ceasuri, cadouri pentru evenimente speciale, acum și rechizite pentru cei mici. Poate vei zice că este un loc ca oricare altul în care vei găsi cadouri și atât.  

Însă eu vin și spun că omul sfințește locul. Este vorba noastră veche din vremuri îndepărtate care se aplică cu succes acestui loc de poveste. Silvia are grijă să te întâmpine cu căldură și întotdeuna cu sfaturi pentru cumpărăturile tale.

Și pentru că înițial s-a plecat de la accesorii handmade se pare că acum se va lucra și mai mult la acest proiect. Întotdeuna am iubit produsele care au ajuns în final să fie realizate de două mâni dibace. Chiar dacă sunt departe de casă oriunde merg în călătoriile mele vânez astfel de boutique-uri.

Mă bucur că pot găsi în orașul meu micuț, curat și frumos aranjat și locuri ALTFEL.

Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă ?! În Elveția da, a nins deja la munte și am și schimbat garderoba cu haine groase.

Și pentru că iubesc Decembrie cu toate sărbătorile sale, eu  mă apuc să îmi creionez câte o idee despre cadourile cu care vreau să îi surpind pe cei dragi. Pentru asta o să  stau cu ochii pe pagina de facebook Cadouri Altfel. Așa să faci și tu ! Aici găsești rapid noutățile.

Dacă ai cumpărat de la Cadouri Altfel dă-mi de veste printr-un comentariu.

Și nu uita Toamna asta se poartă Altfel! 😉

Pe curând!

Sursă foto: Cadouri Altfel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.