Aștept acest moment de când am pășit pentru prima dată în programul minune care mi-a oferit nu doar un Nou Corp mai puternic și mai sănătos dar și un Spirit mai Viu. Eram nerbdătoare să îți împărtășesc această experiență!

Povestea a început cu mult timp înainte ca eu să descoper acest program fabulos. Mai exact, cu vreo trei ani în urmă când tot eram un spectator al evenimentelor online si webinariilor academiei însă niciodată elev, ucenic.

Îmi place foarte mult sintagma <Când ucenicul este pregătit apare și Maestrul> deoarece așa s-au aliniat lucrurile și pentru mine.

Așadar, hai să îți fac cunoștință cu ceea ce reprezintă pentru mine locul unde se schimbă vieți la propriu, unde cu inima deschisă și pattern-uri vechi lăsate undeva în urmă, mi-am clădit o nouă viață.

Ce înseamnă Academia Psy Development

Academia Psy Development este o platformă online de educație pentru corpul, mintea și sufletul tău!

Până acum, sunt peste 100.000 de oameni care i-au trecut pragul, oameni care au ales schimbarea, evoluția. Pe platformă găsești toate cursurile disponibile.Poți alege să îți transformi corpul, mintea și sufletul la un alt nivel.

Care au fost pașii pentru a face parte din familia Psy Development

27 Ianuarie 2018, o zi importantă în calendarul meu, ziua în care am decis că este timpul să fac mai multe. Spuneam mai devreme că mereu eram spectator și niciodată parte la vreun curs.

În acea Sâmbătă minunată, am participat la un retreat online susținut de omul minune și creatorul acestui program NOUL MEU CORP, Ruxandra Mîndroceanu. Am aflat atât de multe lucruri utile despre corp, despre cum pot face mai multe pentru el și bineînțeles pentru sclipirea din interior pe care fiecare dintre noi o posedă.

Bineînțeles că era din nou, o ocazie să mă înscriu în programul meu Noul Meu Corp, însă nu am făcut-o. Nu era timpul, momentul meu, cel mai probabil. Însă cred, că în acea zi am plantat semințele pentru ceea ce avea să se manifeste 5 luni mai târziu. Dacă ești pregătit să afli mai multe, focus pe ce urmează să îți spun. 🙂

Sunt un om care iubește să călătorească și nu, nu doar așa de dragul călătoriei. Cui nu îi place să călătorească, mi-ai zice!? Ei, bine îmi place să cred că atunci când fac asta pot să iau atât de multe din trăire încât apoi, aici pe blog, să îți ofer o parte din ea. Totul a început când eram în Grecia… cu mintea la soare și mare, cu turiștii mei francezi și cu photoshooting-urile care îmi ocupau mai tot timpul. Însă în afara bulei în care trăiam se întâmplau lucruri minunate.

Ruxandra anunța posibilitatea înscrierii în acest program, deci o nouă șansă care nu trebuia să îmi mai scape. O mică paranteză pe care o fac este că aceste înscrieri presupun formarea unui grup ce au o energie aparte, altfel oricine se poate înscrie oricând.

Și cu inima mare de fericire mă decid să iau atitudine.Înscrierea a fost ușor de realizat. În plus tot acest pas nu m-a luat deloc prin surprindere deoarece deschiderea mea către schimbare m-a ajutat să iau în serios programul cu toate uneltele lui de transformare totală.

Despre Programul Noul Meu Corp

Atenție acest program NU este dietă sau mai știu eu ce altceva asemănător care să te ajute să ai un corp zvelt și atât.

NMC (Noul Meu Corp) este un Program de Transformare Totală a Corpului și a Vieții Tale iar cum îmi place mie să spun este procesul prin care am primit în dar Noua Mea Viață! 🙂

Programul durează 6 luni de zile și conține 12 module cu ajutorul cărora îmi ordonez modul de a mă hrăni și fac pași siguri către lumea conștientă. La acest moment în care scriu sunt la final de modul 11. Mai am un singur modul de parcurs și închei acest minunat drum spre transformare dar care de fapt nu se va incheia deloc.

În primul rând, pentru că încă mai am de lucrat până îmi ating obiectivul propus inițial și în al doilea rând pentru că tot ceea ce am dobândit aici, toate informațiile pe care le-am asimilat nu le-am găsit în niciun alt curs, la nicio facultate sau în vreun articol de specialitate.

Consider că este de datoria mea să am grijă că ceea ce plantez la nivel subtil, îmi oferă o altă perspectivă asupra vieții. Cu certitudine, mă felicit pentru cea mai mare realizare din punct de vedere, dacă vrei, mental: Am ieșit demult din starea de victimă în care îmi plăcea să cad uneori și am înțeles că eu și doar eu sunt creatorul a tot ceea ce ating, gândesc și râspândesc în jurul meu.

Cum au decurs cele 5 luni și jumătate de zile de program?!

Am dat reset la tot!!! Să realizez că nu aveam grijă de mine și implicit de corpul meu a fost puțin dur. Am dat reset la întreg metabolismul și în primele două luni am reușit să fac curățenie printre gândurile mele, să dau la reciclare toate pattern-urile care în timp mi-au adus și niște kilograme în plus, suficiente pentru ceea ce corpul meu suporta. Atenție, nu trebuie să fii doar supraponderal să consideri că poți face mai mult pentru tine, pentru corpul tău!!!

Despre kilogramele eliminate adică energia stagnantă, îți voi vorbi altădată deoarece aceste kilograme în minus a fost doar un bonus pe lângă ceea ce am obținut cu adevărat de valoare.

Ce am obținut și realizat în acest program:

  • O minte mai liniștită
  • O capacitate de a observa totul în jurul meu adică a trăi aici și acum.
  • O întelegere mai mare a modului cum funcționează corpul uman așa încât să evit întoarcerea la vechile patternuri.
  • Facilitatea de a mă organiza zilnic așa încât modul în care mănânc să nu mai fie un haos dar mai ales, lăsat acest aspect, pe ultimul loc.
  • Am restabilit legătura puternică care există între corpul meu și univers iar dacă vrei și mai explicit, lună, soare și celelalte componente ale acestei planete pe care trăim.
  • Am învățat să combin alimentele pentru o hrănire mai sănătoasă. Acest lucru conduce la acea organizare de care menționam mai sus. De aceea am spus și repet, nu este o dietă deoarece nu se lucrează la nivel superficial, se pune baza pentru ceea ce urmează a fi viața ta, fără sa te mai reîntorci la aceleași obiceiuri.
  • Un corp mai ușor: cu 8 kg în minus după primele două luni și jumătate de program.

Sfat util pentru tine!

Dacă ai ajuns și citit până aici însemană că există o latură spirituală pe care începi să ți-o dezvolți sau doar pur și simplu rezonezi cu ceea ce am scris.

O să menționez că această schimbare care are loc la nivel mai subtil funcționează pentru tine, cel care ai o deschidere către o astfel de ușă magică. Simt să pun accent pe acest aspect deoarece toate se petrec la timpul lor iar încrederea în proces și continuarea lui, aduce succesul. Dacă aș putea să transpun efectiv în rânduri emoțiile și întreaga schimbare avută în urma acestui program, as face-o!

Eu sunt aici să inspir, atât, deoarece mie mi-au trebuit vreo 10  ani să realizez că sunt mai mult decât trupul fizic lăsat să experimentez 3D-ul.

Astăzi v-am dezvăluit o parte din drumul pe care am ales să pășesc. Este o cu totul altă lume, una în care pot fi ca un magician, și nu este o metaforă, nu, este realitatea dar una care are o cu totul altă nuanță. Doar experimentând putem cu toții percepe lumea în alt mod.

Cert este că există un timp pentru toate și pentru toți. Învață și nu uita să practici tot ceea ce îți aduce o schimbare în bine.

Namaste!

Sharing is caring! <3

 

 

 

Fotografie stânga realizată după 5 luni de la începerea programului. Eliminate 8 kg, propuse spre eliminare 15. Procesul continua 🙂
Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.