Astăzi  vreau să mă adresez în special femeilor care cu siguranță cel puțin o dată, s-au confruntat cu ținuta buclucașă.

Dacă ai mers vreodată  la un eveniment sau întâlnire importantă și în timp ce ieșeai din casă ți-ai dat seama că poate nu ai făcut cea mai bună alegere în materie de vestimentație sau încălțăminte, cu siguranță înțelegi ce  vreau să spun.

Pentru mine de exemplu, evenimentele care cer o ținută elegantă întotdeauna îmi dau ceva bătăi de cap.

Și asta pentru că, până mă hotărăsc ce să aleg durează foarte mult deoarece cu greu pot găsi ceva în care să mă simt atât elegant cât și confortabil.

De cele mai multe ori sunt zile întregi, ore chiar pe care le petrec căutând ceva care să mi se potrivească. De aceea ce vreau să fac acum este un update la una din ținutele mele și anume o rochie pe care am purtat-o la un eveniment unde dress code-ul cerut era unul elegant. De fapt era un dublu eveniment, un botez dar și o aniversare.

Ca să îmi fie mai ușor merg pe variantele puse la dispoziție de cei de la answear.ro Sunt doar la un clic distanță de articolele vestimentare așa că o să îți arăt ce anume mi-a plăcut și cum aș fi văzut eu ținuta mea la momentul respectiv.

Așadar am ales rochia elegantă neagră, Ur Your Only Limit. Este un model lejer, simplu, negrul fiind alegerea mea de cele mai multe ori pentru ținutele de seară.

Sursă foto: Answear.ro

 

În completarea acestei ținute am ales cizmele CheBello ce dau o notă în plus de eleganță întregii ținute. Pentru că îmi plac foarte mult variantele de cizme pe care le-am găsit, aș mai lua în considerare și modelul Caprice.

Sursă foto: Answear.ro
Sursă foto: Answear.ro

De cele mai multe totul în final pare să fie atât de simplu dacă te concentrezi puțin. Dacă acum ceva timp pentru mine era o adevărată nebuloasă să am o ținută mai elegantă care să mă mulțumească, acum realizez că de fapt simplitatea este cea care m-a scos din problemă.

Articol redactat pentru SuperBlog2017

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.