Aparatul foto, rucsacul meu pentru excursii, hm.. cam asta îmi mai lipsea din bagaj.Doar plec să îmi văd visul cu ochii. America here I come!

Cam așa m-aș mobiliza pentru programul work and travel.Dacă ești student trebuie să profiți de această oportunitate. Acum ai ocazia cu ajutorul celor de la CND Vacanțe Speciale să accesezi acest program.

Imagineaza-ți trei luni de zile în care vei avea un job și vei avea ocazia să vezi o altă cultură dar și să îți alegi jobul pe care vrei să îl practici în America. Dincolo de cerințele minime și tot sprijinul pe care îl vei primi înainte de plecare sunt multe dorințe pe care ți le vei îndeplini.

O să îți spun ce ar însemna pentru mine visul american.

Cu toții știm că multiculturalitatea este cea care te va surprinde. Atât de multe diferențe și totuși o cultură care te va învăța să fii deschis și să te bucuri de toate frumusețile naturii.

Eu de exemplu iubesc apa și merg oriunde este și ea. Pentru că am văzut că Miami este pe lista programului work and travel, cu siguranță aici mă văd pentru 3 luni de zile. O vară nonconformistă la malul Oceanului Pacific.

Printre activitățile mele principale ar fi cu siguranță călătoritul. Miami este cu adevărat o provocare și la fel și împrejurimile.

De ce ai avea nevoie pentru o astfel de experiență?

-curaj să îți urmezi visul

-dorință să descoperi altă cultură

-să fii deschis, cu siguranță vei lega multe prietenii.

Nu știu dacă ți-a trecut prin minte citind aceste rânduri cum ar fi o zi din viața ta  pe tărâmul american însă o să-ți spun ce ar însemna pentru mine.

Cu siguranță ar fi în primul rând multă bucurie în suflet și entuziasm că voi descoperi lucruri și locuri noi. Îmi voi aduce aportul meu în jobul pe care îl voi practica și voi fi atentă la tot ceea ce aș putea învăța nou. După programului jobului aș fi ca un mic explorator. Pentru că fotografia este o pasiune mai veche, de asemeni aș imortaliza fiecare moment care merită să rămână lipit de suflet.

Ah, și am uitat să îți spun avantajul extraordinar pe care ți-l oferă un job work and travel , și anume  că poți să îți îmbunătățești nivelul de limbă engleză. Acesta este pentru mine un alt plus. Sigur va fi și pentru tine!

Sursa Foto: Work and Travel Vacanțe Speciale
Sursa Foto: Work and Travel Vacanțe Speciale

Îmi aduc aminte că în ultimul an de facultate am avut un coleg care venise tocmai din America, New York,  la un schimb cultural, ceva asemănător cu acest program.

Am fost fascinată de faptul că era atât de entuzismat să învețe atât de multe despre noi. Deschiderea sa față de o cultură pe care nu o cunoștea, amabilitatea de care dădea dovadă, m-a uimit.

Pot spune că acela a fost momentul în care am conștientizat importanța ieșirii din zona de confort.

De aceea în acest moment, tu cel care citești aceste rânduri lasă deoparte orice temere care te face să eziți. Acum este momentul propice să faci ceva diferit, să ai parte de o vacanță cu work and travel. Sună bine, știu!

Dacă încă nu ești hotărât, ia aminte puțin la câteva avantaje work and travel:

-cursuri gratuite de limba engleză deci vei pleca pregătit.

-ți se organizează interviul cu angajatorul.

– nu o să ai dureri de cap cu viza, prin acest program o vei obține mai ușor.

-bilete de avion de care se ocupă agenția.

Ești la doar un clic distanță.

Pe scurt programul Work and Travel Vacanțe Speciale este ceea ce ai nevoie pentru o experiență de neuitat.

Articol redactat pentru SuperBlog2017.

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.