Este deja Septembrie, Septembrie Marți când scriu acest articol. Aici în Creta păstrez sentimentul tomnatic doar în suflet deoarece gradele de afara indică o temperatură de 29-32 grade celsius, cel puțin. Este încă Vară în toată regula. Sunt norocoasă să simt mirosul mării în această perioadă, să îi văd culoarea albastră frumoasă de pe balconul casei iar în drum spre job să o zăresc de la depărtare.

Creta încă își primește oaspeții așa cum scriam și aici. Chiar și în Octombrie când voi încheia acest capitol iar acasă vor fi căzut deja frunzele aurii ale Toamnei, aici abia, abia își vor face simtiță prezența câțiva nori.

Îmi este dor de mirosul pământului proaspăt ud de la ploaia răcoroasă de Toamnă, de munții semeți ai Carpaților noștri frumoși, de roua de dimineață ce anunță încă o zi minunată aici pe această planetă mi-nu-na-tă! 🙂 

Se spune din bătrâni că toamna se numără bobocii. Și pentru mine Toamna aceasta are iz de nou, schimbare, sunt deja în pline proiecte personale și curând și profesonale ce îmi vor schimba viața cu totul.Până acum am stat puțin în umbră și am lăsat ca Around My Dream să fie atentic prin propriile experiențe, poate i-am dat un ritm mai încet dar sigur 🙂 Visez și plănuiesc să îl văd mare așa cum l-am văzut demult în visele mele. Va primi în lunile ce vine și o altă latură despre care voi vorbi la momentul oportun.

Ce am învățat în ultima perioada, sau mai bine zis, ce mi s-a confirmat este că doar lucrând cu propria energie poți crea o altă realitate, că poți fi un Alchimist și să transformi totul în Aur. Trebuie doar sa Crezi și să Acționezi!

Îți voi lăsa mai jos o listă personală de gânduri, îndemnuri, adunate undeva în Universul Interior:

 •  Viața ta este exact așa cum ți-ai imaginat-o.Dacă e ceva ce nu îți place schimbă modul de a gândi, mergi direct la panoul de comandă adica Universul Interior și atunci se va schimba și Exteriorul.
 • Visele prind viața, depinde doar cât de hotărât ești să afli ce te face să vibrezi, ce te-ar face dimineața la trezire să sari în sus de bucurie. Am verificat asta. Trust me!
 • Ascultă-ți corpul, și el funcționează pe o anumită frecvență. Când nu sunteți pe aceeași frecvență intervin dezechilibrele. Dă-i voie să se vindece, este mai inteligent decât îți poți imagina. I am in this process right now!
 • Folosește-ți potențialul la maxim. Ești mai mult decât ți s-a spus!
 • Trăiește  pe frecvența Iubirii, întelege că într-un final doar așa vei reuși!
 • Aici și Acum se întâmplă Totul! E simțit pe propria piele 🙂
 • Realitatea de Azi a fost creată de gândurile avute Ieri. Iar Mâine este creat cu gândurile de Azi. Și asta e simtiță pe propria piele!
 • Tolereaza! Eu nu am făcut-o mereu și nu a fost bine.
 • Fă yoga! Poți scăpa cu adevărat de anumite probleme motorii și nu numai.
 • Fii sincer chiar dacă ți-o vei mai lua în barbă. I did it!
 • Nu mânca haotic, Curăță și Binecuvântează Hrana. Doar așa vei avea un corp care te va răsplăti pe măsură.
 • Nimic nu e întâmplător. Asta nu am zis-o eu, au zis-o alții dar e chiar pe bune 🙂
 • Sincronicitățile sau miracolele cum le mai numesc unii chiar există. Nu te costă nimic să crezi. Dacă nu crezi nu înseamnă că nu se pot întâmpla.
 • Ai voie sa incalci cele de mai sus doar daca dupa, o iei de la capat. 🙂

Chiar dacă sună clișeic, Viața chiar este un Miracol.

Ține aproape să afli ce noutăți, schimbări apar pe Around My Dream.

Hugs,

Mădălina

Author

Write A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.